DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Cumhuriyet Parkı’nda mazgal aralarına bile çöp atıyorlar

Cumhuriyet Parkı’nda mazgal aralarına bile çöp atıyorlar
07.02.2016
1.302
A+
A-

Cumhuriyet Parkı’nda mazgal aralarına bile çöp atıyorlar

İlçemizde vatandaşların gün içinde oldukça tercih ettiği Cumhuriyet Parkı’nda bir ayrıntı dikkat çekiyor. Cumhuriyet Parkı’nda yer alan su kanalının mazgal aralarına atılan çöpler gözlerden kaçmıyor.

Çöpler mazgal aralarına atılıyor

İlçemizde Anıtpark’tan sonra vatandaşların en çok tercih ettiği parklardan biri olan Cumhuriyet Parkı’nda yer alan su kanalı mazgallarının bir bölümünün olmaması dikkatlerden kaçmıyor. Bu konuyu gazetemizde belirtmemize rağmen yetkililer henüz bu konuyla alakalı bir çalışma yapmadı. Bu seferde sorun mazgal aralarına atılan çöpler. Mazgal aralarını neredeyse her gün temizleyen temizlik ekipleri ertesi gün geldiklerinde çöpleri yeniden aynı yerde buluyor. Duyarlı vatandaşlar mazgal aralarına atılan çöplere tepki gösterirken, o bölgede her gün temizlik yapan ve emek harcayan temizlik ekiplerine ayıp edildiğini belirtiyor. Vatandaşlar, “Cumhuriyet Parkı ekiplerin yaptığı temizlik sayesinde temiz. Fakat bu park özellikle öğle vakitlerinden sonra bir anda kirletiliyor. Bu duruma ailelerinden yeterli terbiye alamamış gençler neden oluyor. Aileler çöplerin konteynırlara atılması gerektiğini çocuklarına öğretmeli” diyerek tepkilerini ortaya koydu.

 

DSC_0041 DSC_0038

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.