DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmenderespor gecesini 18 Şubat’ta yapacak

Değirmenderespor gecesini 18 Şubat’ta yapacak

2 3 1

İlçemizin en köklü ve en başarılı spor kulüplerinden birisi olan Değirmenderespor, Kocaeli 1. Amatör Küme’de ki şampiyonluğunu, 18 Şubat’ta The Ness Otel’de düzenleyeceği şampiyonluk yemeği ile taçlandıracak. Kulüp Başkanı Severcan Kara ve yönetimi bugünlerde kapı kapı gezerek, bilet satışlarını sürdürüyorlar. Başkan Kara, gecenin kusursuz geçmesi için yönetimi ile birlikte ince eleyip sık dokuyor.

Şampiyonluk düzenlenecek yemekte taçlanacak

31 Ocak 2015 tarihinde yapılan genel kurul ile adeta kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve beredeyse tüm faaliyetlerini donduran, Değirmenderespor Kulübüne sahip çıkan Başkan Severcan Kara ve yönetimi, Değirmenderespor’u adeta küllerinde canlandırarak, taraflı tarafsız bütün kamuoyunun takdirini toplamışlardı. Geçen yıl Süper Lig’den düşen Değirmenderespor, bu sezon mücadele ettiği Kocaeli 1. Amatör D Grubu’nda şampiyonluğunu 3 hafta önce ilan ederek, yeniden Süper Lige dönme başarısı gösterdi. İşte bu anlamda, İlçemizin en köklü ve en başarılı amatör spor kulüplerinden birisi olan Değirmenderespor, şampiyonluğunu, 18 Şubat’ta The Ness Otel’de düzenleyeceği şampiyonluk yemeği ile taçlandıracak.

Kara, “Şampiyon olarak bitirdiğimiz sezonda, ne futbolcularımıza ne başkasına 1 Lira borcumuz yok”

Geçtiğimiz hafta sonu gazetemizi ziyaret eden Başkan Kara ve yönetimi, şampiyonluk gecesi hakkında ve bugüne kadar gelinen nokta hakkında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Kara, şunları söyledi: “Biz yönetime geldiğimizde, futbolcusu ve hatta malzemesi olmayan bir kulüp vardı. Kulübün 76 Bin Lira sadece SGK borcu vardı. 76 Bin Liralık borcu yapılandırarak, 27 Bin lirasını ödedik ve kalanı için de düzenli ödemelerimizi yapıyoruz. Sezona başlarken 19 futbolcu transfer ettik. Ligin bitimine 3 hafta kala açık ara farkla şampiyonluğumuzu ilan ettik. Şampiyon olarak bitirdiğimiz sezonda, ne futbolcularımıza ne başkasına 1 Lira borcumuz yok. Önümüzdeki sezon hedefimiz Süper Lig’de şampiyon olarak, Değirmenderspor’u BAL Ligine taşımak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.