DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DERNEK KURUYOR

DERNEK KURUYOR

Kefalet Kooperatifi Kredisi alamayan esnaflar

DERNEK KURUYOR

Türkiye’de yine bir ilk yaşanıyor. Bu konuya Gölcüklü esnaflar öncülük ediyor, girişimler başladı. Esnaf kefaret kooperatifi kanallı halk bankası aracılığıyla bir nevi can suyu niteliği taşıyan destek kredilerini alamayan esnaflar, dernek kuruyor. Önceki gün gazetemize gelerek sıkıntılarını paylaşan Gölcüklü Şoför esnaflarından Yüksel Deniz mağdur durumda onlarca esnafın bulunduğunu ifade ederek, şunları söylemişti. “bu krediler bizler için değil mi? Yani mağdur esnaflar canlansın diye değil mi? Ancak o kadar ağır şartlar var ki, bizim o kredilerden yararlanmamız mümkün değil. Tıpkı bankalar gibi puan aranıyor. Esnafın puanı zaten düzgün olsa niçin kredi alsın?”

Gazetemizi tekrar arayan ve bu konuda kararlı olduklarını söyleyen şoför esnafı Yüksel Deniz kesin karar aldıklarını kredi alamayan esnaflar derneğinin mutlaka kurulacağını ifade ederek, bu konunun mağduriyetini yaşayan Gölcüklü esnafların da derneğe üye olmalarını istemeleri halinde kendisiyle ve arkadaşlarıyla irtibata geçebileceklerini söyledi.

 

1ee

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.