DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DR.İBRAHİM BİLGEN’DEN BAŞİSKELE’DE MOTİVASYON EĞİTİMİ

DR.İBRAHİM BİLGEN’DEN BAŞİSKELE’DE MOTİVASYON EĞİTİMİ

BAŞİSKELE BELEDİYESİ’NİN PERSONELİ EKİP RUHU VE BİZ BİLİNCİ İLE HİZMET VERİYOR

 Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu hizmet içi eğitim seminerlerinin bir yenisi Psikiyatrist ve Psikoterapist Dr. İbrahim Bilgen’in katılımı ile gerçekleşti. Belediye çalışanlarının tamamının katıldığı program Wellborn Otel toplantı salonunda gerçekleşti.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın önemle üzerinde durduğu hizmet içi eğitim seminerleri planlanan program içerisinde devam ediyor. Hizmet içi eğitimlerle hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlandığı Başiskele Belediyesi’nde kişisel gelişim, aile içi iletişim, aidiyet duygusu ve motivasyon eğitimleriyle hizmet kalitesi her geçen gün artıyor. Başiskele Belediyesi’nde tüm personel “Ekip Ruhu” ve “Biz Bilinci” ile hizmet veriyor.

2015 yılı eğitim programları kapsamında düzenlenen eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan Psikiyatrist ve Psikoterapist Dr. İbrahim Bilgen motivasyon, stres yönetimi ve kişilik oluşumu ile ilgili Başiskele Belediyesi Personeline önemli bilgiler aktardı.

Meslek seçiminin çok önemli olduğuna vurgu yapan Dr. İbrahim Bilgen meslek seçiminizi değerleriniz doğrultusunda yaparsanız başarılı olmanız çok yüksektir. Çünkü o meslek içerisinde sürekli motivesinizdir. Motivasyonunuzu bozsalar da o motivasyon doğrultusunda hareket ettiğiniz için stratejileri değiştirebilirsiniz. Önemli olan, hayat değerinizdir. Stratejiniz hedefiniz değişebilir ama değeriniz asla değişmez. Eğer stratejiniz hedefiniz ve değeriniz aynı doğrultudaysa siz bu dünyayı mutlu bir şekilde sonlandırırsınız. Bir tıkanma bir kaçma davranışı oluşursa da siz o hayatın içinde mutsuz olursunuz.” dedi.2 3 4 5 1

Özellikle anne ve babalara seslenen Dr. İbrahim Bilgen “Kişilik özellikleri doğrultusunda belli bir yaştan sonra yapılacak olanlar azdır. 6 yaşına kadar kişiliğin yüzde 80’i gelişmiş olur. O yüzden en büyük sorumluluk anne ve babalarda. Uyum ve belli kurallar içerisinde ama temelde sevginin olduğu bir ilişkinin çocuklar arasında kurulması gerektiğini belirtti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.