DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Emin amcadan yine birincilikler bekliyoruz

Emin amcadan yine birincilikler bekliyoruz

Milli Atletimiz Emin Karaboğa 13-14 Şubat tarihlerinde İstanbul’da koşacakemin_karaboga_kartalda_1_oldu_h256246_57168

İlçemize katıldığı koşu yarışlarında birincilikler ile dönerek başarısını ispatlayan Milli Atletimiz Emin Karaboğa 13-14 Şubat tarihlerinde İstanbul Masterlerinin gerçekleştireceği Türkiye Salon Şampiyonası’na katılarak ilçemize yine birincilik kazandırmak için 200 ve 400 metre koşacak.

200 ve 400 metre koşacak

İlçemizin gururu Milli Atletimiz Emin Karaboğa 13-14Şubat tarihlerinde İstanbul’da ilçemizi temsil etmeye hazırlanıyor. Katıldığı birçok koşu yarışmalarında dereceler ve birincilikler elde eden Milli Atletimiz bu sefer de gözünü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Salon Şampiyonası’na dikti. 80 yaş grubunda koşu yarışına katılacak olan Milli Atletimiz Cumartesi günü 200 Metre, Pazar günü ise 40 Metre koşacak. Her iki yarış kategorisinde birincilik hedefleyen Karaboğa, elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi. Milli Atletimiz Emin Karaboğa ayrıca yarışlara katılmak için kendisine her türlü destek veren Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’ya, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, Başkan yardımcılarına teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.