DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarına Önem Veriyor

Gölcük Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarına Önem Veriyor

20160208_161408 20160208_161434 20160208_161438 20160208_161453 20160208_161307

Gölcük Belediyesi, ‘Daha yaşanılabilir çevre, daha yaşanılabilir Gölcük hedefinden yola çıkarak, Gölcük’ü görünümüyle ve havasıyla yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirmek için ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Şahabettin Bilgisu Parkı ve orta refüj alanlarına yaklaşık 200 ağaç dikimi gerçekleştiren Gölcük Belediyesi, İlçenin ihtiyaç duyduğu park ve bahçe gibi pek çok alanda ağaç dikim çalışmalarını sürdürüyor

Ağaçlandırma çalışmaları hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “İlçenin doğal elemanları olarak ön plana çıkan cadde, bulvar ve refüjlerdeki ağaçların; estetik ve işlevsel bir karaktere sahip olduğunu belirtti. İlçe genelinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Gölcük Belediyesi mahallelerde ağaçlandırma ve yeşil alan yapımı çalışmalarına devam ediyor. Yürütülen bütün bu çalışmalar neticesinde, Şahabettin Bilgisu Parkı ve refüjalanlarına toplam 200 adet ağaç dikimi gerçekleştirilmiştir” dedi.

Başkan Ellibeş, ayrıca ağaçlandırma çalışmalarının okul ve çevrelerinde devam ettiğine vurgu yaparak ‘İlçemiz için geleceğimiz için ağaçlandırma çalışmalarımız okul bahçelerinde ve çevresinde devam edecektir.’ dedi.

İlçenin ekolojik koşullarına uyum sağlayacak ağaç türlerinin Gölcük’te yaygınlaştırılacağını belirten Başkan Ellibeş, vatandaşların ilçede sağlık içinde yaşamalarına katkıda sağlayacak ağaçlandırma çalışmalarının ilçenin kentleşmesi açısından önemlidir. Gölcük’ü park ve bahçeleriyle her anını yaşamaktan daha da keyif alacağınız bir ilçe haline dönüştüreceğiz’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.