DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük halkının beğenisini kazanıyor

Gölcük halkının beğenisini kazanıyor

Gölcük Belediyesi’nin önündeki üst geçit

Gölcük Belediyesi’nin önünde yer alan ve ilçemizdeki birçok alanda bulunan üst geçitler vatandaşlara büyük hizmette bulunuyor. Özellikle Belediye’nin önünde yer alan üst geçitte bulunan asansör yaşlı ve engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Üst geçit modern ve estetiği ile dikkat çekiyor

Gölcük Belediyesi’nin önünde yer alan ve gün içinde birçok vatandaşın kullandığı üst geçitler sorunsuz hizmet vermeye devam ediyor. Estetik ve güzel yapısıyla Gölcük halkı tarafından beğenilen üst geçitte ayrıca yaşlı ve engelli vatandaşlar için asansörde bulunuyor. Gölcük Belediyesi vatandaşların güvenliği adına ilçemizde bulunan bütün üst ve alt geçitlere belirli periyotlarda bakım yapıyor. Yapılan bu çalışmalar Gölcük halkına daha temiz ve daha güzel bir üst geçit bulmalarına neden oluyor. Gazetemizin dünkü nüshasında konuyla ilgili haber yapılırken karıştırılmak amacıyla eski haber konulmuştur. Konuyla alakalı olarak özür dileriz.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.