DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HÜRRİYET’TEN EŞİNİN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

HÜRRİYET’TEN EŞİNİN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Fatma-hurriyet-kaplan-620x330CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, eşi Murat Hürriyet’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve eşi Murat Hürriyet bir süre önce ameliyat olan babası Şaban Kaplan’ı ziyaret etmek babasının tedavi olduğu Özel VM Medical Park Hastanesi’ne gitmiş bu esnada Fatma Kaplan Hürriyet’in Tekirdağ’da yaşayan kardeşi Emrah Kaplan da hastanede babasını ziyaret için gelmişti. Burada Murat Hürriyet ile Emrah Kaplan arasında tartışma çıkmış ve Emrah Kaplan odada bulunan meyve bıçağıyla Hürriyet’i ense, boğaz ve karın bölümlerinden bıçaklamıştı. Hürriyet’e anında müdahale edilmiş, 7 saat süren ameliyatın ardından Hürriyet yoğun bakım servisine alınmıştı. 5 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Hürriyet hayati tehlikeyi atlatmış, Murat Hürriyet yoğun bakımdan çıkartılarak servise alınmıştı.

 HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, eşinin sağlık durumuyla ilgili olarak bugün açıklama yaptı. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Psikolojik sorunları olan kardeşim Emrah Kaplan ile aralarında hiçbir husumet bulunmayan eşim Murat Hürriyet arasında meydana gelen olayda maalesef eşim bıçaklanarak yaralanmıştır.Bir süredir psikolojik sorunları olan ve babamın rahatsızlığı nedeniyle iyice psikolojisi bozulan kardeşim Emrah Kaplan’ın girdiği bir anlık öfke nöbeti ve cinnet hali neticesinde istenmeyen olayların yaşanmasına neden olmuş ve vücudunun birçok yerinden bıçaklanan eşim Murat Hürriyet hemen ameliyata alınmıştır. Ölümden dönen eşim yoğun bakım ünitesinde tamamladığı beşinci günün akşamında ise nihayet hayati tehlikesini atlatıp servis odasına çıkarılmıştır.Yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı ilk günden itibaren tıbbın tüm olanaklarını seferber eden, seçkin insanlığı ile ve eşsiz dostluğuyla kendimizi bir an bile yalnız hissetmemize izin vermeyen başta Medikal direktör Prof. Dr. Kamil Toker, Genel Müdür Dr. Necip Kozalı, Hastane Başhekimi Dr. Özgür İpçi, eşimi hayata döndüren Ameliyat ekibi Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Serdar Kaman, Op. Dr. Tuğrul Civak, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanları Prof. Dr. Haluk Akbaş, Op. Dr. Murat Güçlü Elevli, Op. Dr. Ali Özerdem, Op. Dr. Hakan Akman,  Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ferzat Zonüzi, Beyin Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Saim Kale, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Onyedi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Elif Atar Gaygusuz, ameliyathane hemşire ve personelleri, Yoğun Bakım Sorumlu hemşireleri Ebru Kalyoncu, Kübra Türk, Kübra Kestane, Berna Deniz, Gamze Yiğit, Serkan Birkol ve tüm Yoğun Bakım Hemşire ve personellerine, Yasin Yaraşır, Melih Bayrak, Filiz Akar, gece müdürü Ziya Baştopçu’ya; VM Hasta Katı Hemşire ve bakım hizmetleri personellerine; Gülsüm Şahin, Seval Yaman ve İlknur Yaman ve tüm hastane çalışanlarına, yaşanan acı olayın en başından beri zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak hastaneye ziyarete gelen, arayan, soran destek olan dostlarımıza; dualarını esirgemeyen halkımıza şahsım ve ailem adına teşekkürlerimi sunuyorum.Ciddi bir tehlike atlatan eşim Murat Hürriyet, çıkarıldığı servis odasında sağlık durumunun hassasiyeti sebebiyle bir süre ziyaretçi kabul edemeyecektir. Uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda da yakınlarımızın ve sevenlerimizin anlayışını rica ediyoruz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.