DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İĞNE OYASI KURSUNA YOĞUN İLGİ

İĞNE OYASI KURSUNA YOĞUN İLGİ

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde çok yönlü kurslar bayanların yoğun ilgi göstermesine neden oluyor. Gölcük Belediyesi, kısa adı GÖLMEK olan Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nı her yıl devam ettiriyor. Kültür Merkezi bünyesinde haftanın her günü farklı branşlarda verilen kurslar ile bayanlar hem boş vakitlerini değerlendirmiş oluyor hem de bu kurslara düzenli katılarak ev ekonomilerine katkı sağlayacak gelir elde etme fırsatı buluyorlar.

KURS BİR DÖNEM BOYUNCA DEVAM EDİYOR

27112012114026-2 27112012114026-4Gölcük Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde haftanın belli günlerinde birçok kişi çeşitli kurslara katılıyor. Mefruşat, aerobik, giyim, iğne oyası, resim, cilt bakımı ve Kur’an-ı Kerim kursunun verildiği merkezde ortalama 200 kişi bu kurslara katılıyor. Merkezde verilen iğne oyası kursunun eğitmeni Hülya Kuru, kursiyerleri ile birlikte oldukça hareketli ve güzel bir dönem geçirdiklerini ifade ederek; “Kursumuz, her hafta pazartesi günlerinde devam ediyor. 20 kursiyerimiz var. Toplamda 248 saatli bir kurs döneminin ardından kursumuzu bitireceğiz. Dönem içerisinde her kursiyerimiz, hem bildiklerini diğer arkadaşları ile paylaşıyor hem de kursumuzda farklı bilgiler ediniyor. Bizlere bu fırsatı veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.