DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İMO KOCAELİ ŞUBE MAZBATASINI ALDI

İMO KOCAELİ ŞUBE MAZBATASINI ALDI
28.02.2016
1.304
A+
A-

İMO KOCAELİ ŞUBE MAZBATASINI ALDI

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin  21 Şubat 2016 Pazar günü  yapılan oda seçimlerinde Mevcut Başkan Tolga Ok Turuncu Liste ile girdiği başkanlık yarışını kazandı ve ikinci kez İMO Kocaeli Şubesi’ne başkan oldu.
Tolga Ok ve Yönetim Kurulu üyeleri 24 Şubat 2016 tarihinde İzmit İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldılar.İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube 10. Dönem Yönetim Kurulu olarak ise ilk toplantılarını mazbatalarını aldıkları gün şube binasında 7 asil 7 yedek yönetim olarak gerçekleştirdiler ve ilk toplantıda görev dağılımı yaptılar.

10. DÖNEM GÖREV DAĞILIMI İSE ŞU ŞEKİLDE YAPILDI;

Başkan Tolga Ok, Sekreter Üye Baturhan Üretürk, Sayman Üye Kahraman Bulut . Utkan Mutman, Murat Balaban, Tolga Cankaya ve Murat Aytun Yüksel ise Yönetim Kurulu üyeleri  olarak belirlendi.

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol’u ziyaret etti.Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, Uluslararası Biyografi Merkezi tarafından 2015 yılı Top 100 Mühendisleri arasına ismini yazdırarak ülkemiz adına büyük bir başarıya imza atmış oldu. İlçemizdeki sivil toplum kuruluşları ve Gölcük’ün önde gelen isimleri, Demirkol’a ziyaretler gerçekleştirerek kendisinin bu başarısını tebrik ediyor. Demirkol, geçtiğimiz gün AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Başkanı Murat Uzuner ve yönetimini ağırladı.

‘MESLEĞİMİ SEVİYORUM’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirkol, “Sizlerin bu ziyareti bana onur verdi. Seramik mühendisi olarak çok sayıda proje gerçekleştirdim. Aynı zamanda çok sayıda seminer ve genel kurullara katıldım. İşimi çok seviyorum ve severek çalışıyorum. Ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi çok seviyorum. İlimiz ve ilçemiz için çalışırken üretken olacağım” dedi.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

AK Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ise; “Başarılı çalışmalarınız bizlere gurur verdi. Yaptığınız projelerle gündeme gelmeniz onur verici bir şey.Bazı Akademisyenler gibi ülkeye zarar veren ve akademisyenlikle uzaktan yakından alakası olmayan işlere kalkışmak yerine, ülkemiz yararına ve tüm dünyaya duyuracağınız çalışmalar yapmanız bizi gençlik olarak çok mutlu etti. Bizler de gençlik olarak, sizleri bu başarılı çalışmalarınız için destekliyoruz ve her zaman yanınızdayız. Ülkemizi temsil eden çalışmalarınız bizleri daha da mutlu etti. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi bir kez daha gönülden kutlarım. Gençlik olarak her zaman destekçiniziz” dedi.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.