DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İzmit kent Konseyi Engelli Meclisi’nden Engellilere E-KPSS çağrısında bulundu

İzmit kent Konseyi Engelli Meclisi’nden Engellilere E-KPSS çağrısında bulundu

Bülent IMG-20150413-WA0001

İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan, 9 Mart 2016 tarihinde sona erecek E-KPSS başvuruları için engellilere çağrıda bulundu.

Başvurular 9 Mart’ta bitiyor

Başkan Bülent Cengizhan, 23 Şubat günü başlayıp 9 Mart 2016 tarihinde sona erecek olan E-KPSS başvuruları öncesinde çağrıda bulundu. Sınavın ve kuranın iki yıl geçerliliği olduğunu aktaran Cengizhan, başvuru sürecini de aktardı;Engellilerin başvuru sürecini kaçırması durumunda iki yıl boyunca haklardan faydalanamayacağının altını çizen Cengizhan, şu ifadelere yer verdi: “2016 yılı EKPSS ve kura ile kamuya atanmak için müracaatlar 9 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Bu tarihlerde müracaatını yapmayan engelli arkadaşlarımız bu haktan mahrum kalacaklar. EKPSS ve kura ile atama yöntemi iki yıl geçerli olacak. Bu tarihler arasında müracaatını yapmayan engelli arkadaşlarımız iki yıl boyunca bu atamalarda hiçbir şekilde tercih yapıp bu haktan faydalanamayacak. Onun için bu kuraya ve EKPSS’ye müracaat edecek olan arkadaşlarımız Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne giderek önce gerekli olan formu orada doldurup alacaklar. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün yönlendirmesi doğrultusunda gerekli işlemleri yaparak ÖSYM bürosuna gidip gerekli müracaatı yapıp bu işlemi tamamlayacaklar. Bu bilindiği gibi istihdam noktasında engelliler için çok büyük bir avantaj. Bu avantajı kaçırmamaları için ben buradan bütün engelli arkadaşlarımıza özellikle ve önemle rica ediyorum. 23 Şubat 2016 tarihinden itibaren 9 Mart 2016 tarihine kadar bu gerekli başvuruları yapsınlar. Bu anlamda yönetim kurulu olarak EKPSS ve kura ile atanacak olan engellilerimize başarılar diliyorum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.