DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Birlik İstanbul yolcusu

Kocaeli Birlik İstanbul yolcusu

İnegölspor galibiyeti sonrası deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kocaeli Birlikspor, bugün İstanbul’a gidecek.

BİR GÜN ÖNCE GİDECEK

İnegölspor galibiyetiyle ligde rahat bir nefes alan 2.Lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor, bu çıkışını Eyüp karşısında da sürdürmek istiyor. Yeşil siyahlılar, yarın deplasmanda karşılaşacakları Eyüpspor maçının bir gün öncesinde İstanbul’a gidecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını Alparslan Türkeş tesislerinde teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde sürdüren Kocaeli Birlikspor, Eyüpspor deplasmanından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Kırmızı kart cezalısı Ertuğrul Arslan’ın dışında sakat yada cezalı futbolcusu bulunmayan Kocaeli Birlikspor, bugün gerçekleştireceği ter idmanının ardından kara yoluyla İstanbul’a hareket edecek. İstanbul’da Bayrampaşa Titanic Otel’de kalacak olan Kocaeli Birliksporlu futbolcular, buradan maçın oynanacağı Eyüp stadına geçecek.

Yeşil siyahlılar deplasmanda rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü

Bu sezon deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda dört galibiyet alan Kocaeli Birlikspor, beşinci galibiyet için Eyüpspor karşısına çıkacak. Deplasmanda oynadığı onbir karşılaşmada dört galibiyet, üç beraberlik, dört de yenilgi alan yeşil siyahlılar, rakiplerinden 15 puan toplayabildi. Deplasmanda Tarsus İ.Y, Tuzlaspor, Bucaspor ve Gümüşhanespor karşılaşmalarını kazanan Kocaeli Birlikspor, Sivas Belediyespor, Ankara Demirspor, Tepecikspor ve Ankaragücü karşılaşmalarında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kocaeli Birlikspor İnegölspor, Karagümrük ve Kartalspor müsabakalarında ise berabere kaldı. Yeşil siyahlılar deplasmanda rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü.

Bu sezon evinde iyi sonuçlar alamadı

IMG_2252Kocaeli Birlikspor’u bu hafta konuk edecek olan Eyüpspor ise evinde bu sezon iyi sonuçlar alamadı. Eyüpspor evinde oynadığı on karşılaşmada, üç galibiyet, üç beraberlik, dört de yenilgi alarak toplamda on iki puan topladı. Evinde oynadığı karşılaşmada on üç gol atan Eyüpspor, on beş kezde kalesinde gol gördü. Ankara Demirspor’u 3-1, Keçiörengücü’nü 1-0, Kartalspor’u ise 3-2 yenen Eyüpspor, evinde Tokatspor’a 1-0, Amedspor’a 4-1,  Aydınspor’a 2-1 ve Manisapor’a 2-1 yenildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.