DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Levent, “Şehidimiz İhsaniye’de çok sevilen bir gençti”

Levent, “Şehidimiz İhsaniye’de çok sevilen bir gençti”

DSC_2133

Demokrat Parti Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Levent, Şırnak’ın Cizre ilçesinde geçtiğimiz gün girdiği çatışmada hayatını kaybederek şehitlik mertebesine yükselen Arif Subaşoğlu için derinden üzüntü duyduklarını ifade etti. Başkan Levent, yaptığı açıklamada, şehidimizin İhsaniye’de çok sevildiğini, çok saygılı ve terbiyeli bir genç olduğunu belirtti.

“Allah ailesine sabırlar nasip etsin”

Arif benim komşumun oğlu oluyor. Arif gerçekten çok iyi bir ailenin mükemmel bir çocuğuydu. Allah annesine ve babasına sabırlar ihsan eylesin. Ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki. İhsaniyeli aileler ve kendi hallerinde çok temiz bir aileydi. Kendilerini çok severdik. Kendisi de İhsaniye’de çok sevilen bir gençti. Kendisinin şehit haberi bizleri şok etti. Gece 12.00 de haber İhsaniye’ye düştü. Ben ilk önce ne oluyor dedim. Evlere çünkü bayraklar asılıyordu. Ben de tanıdıklarıma telefon açtım ve şehidimizin olduğunu öğrendim. Ailesi haberi çok üzüntüyle karşıladı. Şehit bir mertebedir fakat nihayetinde şehit haberleri insanlarda can yakar. Allah’ın verdiği karara kesinlikle karşı çıkılmıyor. Bizler gencecik evlatlarımızın hayatlarını kaybetmesine derinden üzüntü duyuyoruz. Allah şehidimizin mekanını cennet eylesin, ailesine ve geride kalanlara ise sabırlar nasip etsin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.