DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mali Müşavirlerde Muhammet Turan başkanlığını perçinledi

Mali Müşavirlerde Muhammet Turan başkanlığını perçinledi

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirleri Derneği, 3.Olağan Genel Kurulunu geçtiğimiz hafta sonu, Kocaeli Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirdi. Geniş katılımın sağlandığı ve tek liste ile gidilen Genel Kurul’da, son bir yıldır atanmış başkan olarak güven yapan Gölcüklü Mali Müşavir Muhammet Turan, güven tazeleyerek bu kez koltuğuna seçilmiş başkan olarak oturdu

KATILIM YOĞUNOLDU

Kocaeli Meslekte Birlik misyonu ile 2010 yılında kurulan, Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği’nin Genel Kuruluna, Kocaeli SMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Remzi Özcan, Ankara SMMMO Genel Sekreteri Nevzat Akkaya, Ankara Meslekte Birlik Derneği Başkanı Ahmet Babuşçu, Derince Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Koçyiğit, Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği eski ve yeni yöneticileri ile üyeler katıldı.

DİVAN BAŞKANI HAMİT AKBULUT

170 üyenin kayıtlı bulunduğu ve yoğun ilginin olduğu Genel Kurul da, Divan Başkanlığına eski Dernek Başkanı Hamit Akbulut ile Filiz Ayyıldız ve Yüksel Uzuner seçildi. Yapılan saygı duruşunun ardından selamlama konuşması yapan, Kocaeli SMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Genel Kurul’un hayırlı olması temennisinde bulunarak meslek birlik olmanın önemine vurgu yaptı, ”Meslekte her gün sorunlar ile boğuşuyoruz, sorunlarımız çok fazla, tabi bunun çözüm yolları içinde birlikte hareket etmemiz gerekiyor, ortak tavırlar sergilememiz gerekiyor. ”dedi.

1 2 3 4 1. Sayfa foto“EN ZOR UNVAN MALİ MÜŞAVİRLİK”

Faaliyet ve Denetim raporlarının okunmasının ardından, Turan Başkanlığındaki liste, oy birliği ile kabul edildi. Daha önce Yönetim Kurulu kararı ile seçilen, Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Başkanı Muhammet Turan, Genel Kurula gösterilen ilgiden dolayı üyelere teşekkür etti. Yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Turan, meslekte yaşanan problem ve zorluklara dikkat çekerek, ”3568 sayılı yasamız 25 yıllık bir geleneğe sahip. Bu yasaya tabi olarak görev yapan meslek mensubu arkadaşlarımız hak ettiği konuma gelemediler. İddia ediyorum, bugün Türkiye’de elde edilmesi en zor unvan, Mali Müşavirlik unvanıdır ”diye konuştu. Meslek problemlerini çözmek için, dernek olarak her türlü çalışmaları yapacaklarını da aktaran Başkan Turan, 15 günde bir düzenledikleri toplantıları, yeni seçilen asil ve yedek üyeler ile birlikte düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

 

11 ASİL 11 YEDEK SEÇİLDİ

Yapılan Genel Kurul’da Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Yönetim Kurulu Muhammet Turan başkanlığında Filiz Ayyıldız, Hayrettin Ünlü, Çetin Aykan, Ayşegül Bakal, İlhan Kahriman, Arif Dandan, Cevat Demir, Zeki Özbay, Remzi Eşsiz, Abdulkadir Anık, Denetim Kurulu’na Nazır Esirci, İbrahim Çırpan ve Volkan Ateş, Disiplin Kuruluna da Hasan Malo, Bülent Gültekin ve Cüneyt Işıklar seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliğine de Alaattin Kılınç, Taner Kaya, Muharrem Tutuş, Mehmet Ersoy, Nesrin Bayrak, Özer Yıldız, Yüksel Uzuner, Rıza Yıldız, Önder Akpınar, M. Gökhan Terzi ve E. Çağatay Özkahraman seçildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.