DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MARMARA YÖRÜK TÜRKMENLERİNDE BAŞKAN AV.SÜLEYMAN ÇETİN

MARMARA YÖRÜK TÜRKMENLERİNDE BAŞKAN AV.SÜLEYMAN ÇETİN

3d49dbc81f3b9b601b5c6ac71153fd54 7b230e8ccc27ac3c78a66ac822670ff1 9b9eaeae00e97c7a5afdb68627383dda 0437f48d3a5c4266c08e81a18aff7c20 0d396dca84aa630632ff5b6d2ca1e3f4

Marmara Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu, İzmit Yahya Kaptan Ramada Otel’de gerçekleşti. Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Balıkesir Yörük Türkmen Derneklerinin başkan ve yönetimlerinin katılımlarıyla gerçekleşen kongrede yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk’ün kongre başkanlığını yaptığı genel kurula Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Bursa, Gaziantep, Konya, Van Erciş, Ergani, Samsun Yöresi Dernek Başkanları ve yönetimleri de katıldı.

Mehmet Özer’in aday olmadığı Kongrede Av. Süleyman Çetin Federasyon Başkanlığına seçilirken, eski ve kurucu başkan Mehmet Özer, bir üst görev olan Oğuz Boyları Konfederasyon Başkanlığına getirildi. Eski başkan Mehmet Özer’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Av. Süleyman Çetin, çalışmalarına bundan sonra da aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Kongre öncesinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen Yörük Dernekleri ile istişare ve bilgilendirme toplantıları da yapıldı.

Farklı illerden gelen Yörük Dernek ve Federasyon üyeleri, kendilerine her türlü yardım ve ev sahipliği yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na, Dernek Eski Başkanı Mehmet Özer ve yeni seçilen Başkan Av. Süleyman Çetin’e teşekkür ettiler.

Tek listeyle yapılan Marmara Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu sonrası seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri ise şöyle:

Başkan: Av. Süleyman Çetin

Yürütme Kurulu Üyeleri:

Cemalettin Yaman

Hüseyin Özer

Nail Akkeçi

Cemil Karateke

Hicran Çınar

Fahri Akyol

Mahmut Budak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.