DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mini Yaşam Kalitesini Her geçen gün arttırıyor Kalitesini konuşturuyor

Mini Yaşam Kalitesini Her geçen gün arttırıyor Kalitesini konuşturuyor

2 3 12373255_147884985574788_285729317741434129_n 12507297_166108827085737_1910310769834881681_n 1

Çalışan ailelerin kreş’e yazdırmak isteyen ailelerin çocuklarını yazdırabilecek en kaliteli kreşlerden biri olan Mini Yaşam Kreş Gündüz Bakım Evi, kaliteli ve uzman ekibiyle farkını hissettiriyor.

İlimizin ve ilçemizin en kaliteli kreşi arasında yerini almayı başardı

Cumhuriyet Mahallesi Özkanlı Sokak 6 B1 Değirmendere adresinde yer alan Mini Yaşam Kreş Gündüz Bakım Evi’nde eğitim alan çocuklar okul hayatına daha sağlam ve özgüvenli bir şekilde başlıyor. Mini Akademi modern, çağdaş ve en kaliteli öğretmenleri ile ilimizin ve ilçemizin en saygın kreşleri arasında yerini almayı başardı.

Uzman kadro ve kalitesi ile dikkat çekiyor

İlçemize bağlı Değirmendere’de modern bir eğitim yuvası ile ailelerin dikkatini çeken Mini Yaşam Kreş Gündüz Bakımevi’nde işletme sahipliğini Ayşe Hantik ve Yaşar Özkurt yapıyor. Sağlıklı ve daha güzel bir Türkiye’nin ancak çocuklara verilebilecek güçlü eğitimden geçtiğini belirten Yaşar Özkurt, kreşlerinde verilen eğitim sayesinde ailelerin çocukları üzerinde olumlu değişimi gördüklerini belirtti. Özkurt, “Uzman Kadromuz, gıda mühendisi kontrolünde Beslenme, konumu ve geniş alanı ile Okulumuz, eksiksiz Hijyen ve Temizlik, kalite kontrol ve standartlara uygun Oyuncak ve Malzemeler ile çocuklarımıza ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimlerimiz; Montessori, Yabancı dil, Türkçe Dil Kullanımı, Drama, Halk Oyunları, Etkinliklerimiz ise Dans, Müzik, Yüzme, Bilim ve Teknoloji, Sosyal Etkinlikler, Spor, Doğa, Eğitici Oyunlar ile çocuklarımızın kültürel ve sanatsal alanlarda da gelişmelerine yardımcı oluyoruz. Yani Hayata tutunmanın ve başarılı olmanın ilk adımları okul öncesi eğitimle Mini Akademi’de atılıyor” dedi.
“Aileleri Mini Akademi’ye davet ediyoruz”

Mini Yaşam Kreş Gündüz Bakım Evi dizayn’ı ile dikkat çekiyor. Çocuklara uygun uyuma, oyun ve eğitim alanları ile ailelerin gönüllerini fetheden Mini Akademi’de tercihler her zaman ilk sıralarda oluyor. Çocuklarını kreş’e vermek isteyen ailelere çağrı yapan işletme sahibi Yaşar Özkurt, “Çocuklarının kaliteli eğitim almalarını isteyen aileleri Mini Akademi’ye davet ediyoruz” dedi. Cumhuriyet mah. Özkanlı Sk. 6B1 DEĞİRMENDERE/GÖLCÜK KOCAELİ 0542 831 0805

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.