DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET
21.02.2016
1.415
A+
A-

MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

“Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız”

Ziyarette Başkan İren, derneğin kuruluş amacı ve projeler ile ilgili bilgi verdi. Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği(KYMD) Başkanı Zekai İren, Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette yönetim kurulu üyelerini tanıtarak hakkında bilgi verdi. Kendilerine kulak verilen, karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı bir dönem yaşadıklarını kaydeden Zekai İren, “Özlediğimiz tablo buydu. Bu bizim için önemli. Kenti seven insanlar birbirlerini dinlemediği sürece bir yere varılamıyor. Sağolun, varolun, öncelikle bu bizi çok mutlu etti. Bu kentin daha yaşanabilir bir kent haline gelerek, örnek il olmasını arzu ediyoruz. Bunun için sektör temsilcilerimiz ile görüşmelerimiz devam ediyor. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulunarak tebrik etti.Ayrıca kentimize artık standart yapılar değil, farklı mimariler ve marka projeler görmek istediklerini ifade etti. Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nin çok önemli bir oluşum olduğunu söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , derneğin çalışmalarına tam destek vereceğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

IMG_5552 IMG_5555 IMG_5556

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.