DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖĞRENCİLERİN BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ARTIK DAHA KEYİFLİ

ÖĞRENCİLERİN BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ARTIK DAHA KEYİFLİ
21.02.2016
1.355
A+
A-

ÖĞRENCİLERİN BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ARTIK DAHA KEYİFLİ

 

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Gölcükte Öğrenci Olmak Projesi Kapsamında İlçemizde eğitimini devam eden öğrencilere yönelik Buz Pateni Çalışmaları devam ediyor.

 

Proje kapsamında dün Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 11/D sınıfı öğrencilerinden 20 Öğrenci Buz Pateni Pistine Gölcük Belediyesi otobüsleriyle gelerek güzel bir gün yaşadılar. Gerçekleşen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram hazır bulundular.

 

Gölcük’te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesine ait Sosyal ve Sportif tesislerden Öğrencilerin faydalanması için gereken destek ve katkı veriliyor.

 

TESİSLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNDE

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcükte öğrenci olmak projesi kapsamın da Projenin hedef kitlesinde bulunan öğrencilerin öncelikli olarak buz pateni olmak üzere diğer sosyal ve sportif tesislerden en üst düzeyde faydalanmaları sağlanılacak dedi.

 

Proje doğrultusunda Gölcük’te eğitim gören öğrenciler eğitim öğretim yılı boyunca haftanın bir günü beden eğitimi derslerini buz pateni tesislerinde yapmaları planlanmaktadır. Öğrencilerin okullarından alınarak spor tesislerine getirilmeleri ve program sonunda okullarına dönmeleri Gölcük Belediyesi Otobüsleri ile gerçekleştirilecektir dedi.

 

Öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Gölcük’e böylesine önemli bir projenin kazandırılmasında vermiş olduğu destek ve katkıya teşekkür ettiler. Daha sonra Buz Pateni Pisti Eğitmenleri tarafından öğrencilere gereken bilgiler verdikten sonra, Buz Pateni Pistinden yararlanmaları sağlanıldı.

IMG_5533 IMG_5531

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.