DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Öğrencilerin ortak buluşma noktası spor alanları…

Öğrencilerin ortak buluşma noktası spor alanları…

haber2-kartonsan okulu futbol basketbol sahası_Başiskele Belediyesi özellikle çocukların ve gençlerin daha fazla spor yapmalarına olanak sağlayacak tesisleri halkının kullanımına sunuyor. Bu kapsamda Seymen Mahallesi Kartonsan Okulu içerisinde bulunan futbol ve basketbol sahası yapımı tamamlandı. Şimdi basketbol ve futbol oynamaya gelen çocuklar bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyor. Basketbol ve futbol topunu alıp gelen öğrenciler alanı hiç boş bırakmıyor.

Başiskele Belediyesi Seymen Mahallesi’nde bulunan Kartonsan Okul alanında çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra alana futbol ve basketbol sahası yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri büyük bir ihtiyacı karşıladı. Hem mahalle gençlerinin hem de öğrencilerin kullanımına sunulan alanda hafta içi okul öğrencileri, hafta sonu ve okul saatlerinin dışında mahalle gençleri yararlanıyor.

Öğrencilerin topluma uyum sürecinde sosyalleşmesinin önemine değinen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz sporun onları motive etiğini belirterek Başiskele ’de uygun alanlara bu tür sahaların yapılacağını söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.