DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Özak Kartepe Artvinliler Derneği açılışına katıldı

Özak Kartepe Artvinliler Derneği açılışına katıldı
29.02.2016
1.699
A+
A-

Başkan Vekili Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Kartepe Artvinliler Derneği’nin açılış törenine katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Kartepe Artvinliler Derneği’nin açılış törenine katıldı. Kartepe İstasyon Mahallesi mevkiinde açılışı gerçekleşen Kültür Ve Yardımlaşma Derneği yoğun katılımcıya ev sahipliği yaptı. Zekeriya Özak, açılışta dernekleşmenin önemine ve kültürlerin yaşatılmasının önemli olduğunu geleceğimize katkı sağlayacağını vurguladı.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Açılışta, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş bulundu. Açılışta bir konuşma yapan Kartepe Artvinliler Dernek Başkanı Mevlüt Ağra, bütün, Artvinli hemşerilerini bir araya getirerek kaynaştırmak amacıyla faaliyetler yapacaklarının altını çizdi.

HSNC2399 HSNC2409 HSNC2438 HSNC2454 HSNC2383“SİZLER ZENGİNLİĞİMİZSİNİZ”

Hemşeri derneklerinin kentimize büyük katkılarının olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özak” Bu derneklerimizi yarınlara taşımak, geliştirmek için elimizden geleni hep birlikte yapmalıyız. Büyükşehir Belediyesi olarak biz bütün yöresel kültürleri kimliğine, etnik yapısını bakmaksızın destekliyoruz. Çünkü biliyoruz ki, biz bir birimizi tanıdıkça bir birimizin değerlerini anladıkça, öğrendikçe birbirimizi daha çok seviyoruz. Bir birimizi sevmemiz kentimizde bir zenginlik katıyor. Her yörenin kendine ait bir kültürü var, kültürlerin toplamı bir zenginlik ifadesidir. Bu zenginlikten birlik doğar irilik doğar ve güzellikler doğar” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.