DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Savdes-sen teröre karşı tek vücut

Savdes-sen teröre karşı tek vücut
21.02.2016
1.268
A+
A-

Savdes-sen teröre karşı tek vücut

İlçemizin etkin birimlerinden biri olan Savdes-sen Kocaeeli Şube Başkanlığı geçtiğimiz gün Anıtpark’ta teröre karşı tek vücut oldu. Anıtpark’ta Savdes-sen üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen teröre lanet buluşmasında basın açıklamasında bulunan Savdes-sen yöneticileri önemli konulara değinildi, basın açıklaması sırasında üyeler Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü iç ve dış güçlerin hiçbir şekilde bozamayacağını belirttiler. Savdes-sen yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi.

 

“Saygıdeğer üyelerimiz, aileleri, vatandaşlarımız ve basın mensupları;

17 Şubat Çarşamba akşamı 28 vatan evladı, onurlu, şerefli devletin memurları, askerleri evlerine ve ailelerine ulaşamadı. Bizler gibi onlarda mutlu bir gelecek istiyorlardı. Onlarda tıpkı kendilerinden önce şehit olmuş vatan evlatları gibi, aileleri ve çocukları ile umutlu ve mutlu yarınlar istiyorlardı. Ama olmadı…

Kahpe terör; tıpkı daha önceki hain saldırıları gibi bir saldırı ile onları yaşamdan kopardı.

Bizler MSB ve TSK’da hiçbir özveriden kaçınmadan, milletin ve devletin bekası, birliği ve bütünlüğü için çalışan , vatan ve millet sevdası ile dolu bu devletin memurlarıyız . Bizler, ülkemizin son yıllarda içinde bulunduğu terör ortamının, ülkemiz geleceğine ciddi zararlar verdiğini ve vermeye de devam edeceğini görüyoruz.

Misakı Milli ile sınırları çizilmiş vatanımızda, uzun yıllardır kan dökülmüş ve bu uğurda pek çok vatan evladı şehit olup ebediyete intikal etmiştir. Aileler , ocaklar sönmüş, boynu bükük evlatlar geride kalmıştır. Bu gidişe dur deme zamanı çoktan geldi de geçiyor. Hep beraber tek yumruk olarak teröre dur demek zorundayız. Unutulmamalı ki; bu makus talih bizler için de bir gün söz konusu olabilir.

TERÖR, bilinmelidir ki; ırk, cins, dil, din ayrımı yapmadığı gibi, toplumun her kesimini şu ya da bu şekilde baskı altına almakta , zarar vermekte, ailelerimizin ve çocuklarımızın geleceğini olumsuz yönde etkilemektedir.

Terörün hedeflediği gibi ayrılmış, birbirine düşman bir toplum olmamalıyız. Her gün bir önceki günden daha çok birbirimize sahip çıkıp, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için çalışmalıyız

Devlet otoritesinden de, vatandaşların içine düştüğü kaygı ortamından çıkartacak barışçıl programlı birlik ve beraberliğe yönelik politikalar üretmesini ve uygulamasını bekliyoruz.

DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTÜ olarak bizler; terör olaylarına , ülke insanlarımızın maruz kaldığı acı ve ıstırap dolu hallerine kayıtsız kalamayız. Toplumumuzun bilinçlenmesi ve ülkemizde olan bitene kayıtsız kalmaması adına üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz.

Malum terör saldırısından sonra, Sendikamız hayatını kaybeden ve yaralanan mesai arkadaşlarımız için bütün imkanları ile seferber olmuştur. Her koşulda mağdur olan arkadaşlarımıza destek vermeye de devam edeceğiz.

Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli Devlet Memurları tarafından kurulan SAVDES-SEN Sendikamız olarak, 17 Şubat 2016 tarihinde mesai arkadaşlarımıza yönelik alçakça yapılmış terör saldırısını nefret ve şiddetle kınıyoruz.

Şehit olan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Keder içindeki ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Milletimizin ve camiamızın başı sağ olsun” şeklinde açıklamada bulundu.

12715381_10153911259452020_1237325411610425421_n 12717227_10153911159947020_3996010620964166999_n

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.