DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEŞKİLATLANMAMIZ BAŞARILI

TEŞKİLATLANMAMIZ BAŞARILI

CHP kadın Kolları Başkanı Türkan ÇimenDSC_2398

CHP Gölcük İlçe Kadın Kollarının yeni başkanı Türkan Çimen birlikte uyum içerisinde çalıştığı eski başkanlardan Nalan Gülenç ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Çimen, “Gölcük’te yerel iktidarı mutlaka yakalayacağız”

Gölcük’te hızla teşkilatlandıklarını ifade eden Başkan Çimen en kısa zamanda tüm mahallelerde teşkilatlanacaklarını belirterek, “Ev ev gezmeye başladık. Mahalle temsilciliklerimizi belirliyoruz. Gördüğümüz ilgi ve alaka bizi son derece memnun ve motive ediyor, adeta harıl harıl örgütleniyoruz. Bu arada küskün ve dargınları da toparlamaya çalışıyoruz. Çok çalışacağız, durmak yok. Gölcük’te yerel iktidarı mutlaka yakalayacağız” dedi.

Gülenç, “Mevcut yönetimle uyum içerisinde çalışıyoruz”

Eski Kadın Kolları başkanı Nalan Gülenç de mevcut yönetimle uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, hanımların ilgisinden memnun olduklarını, bununda kendilerine güç verdiğini söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.