DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Türkiye’nin Ankastre Mağazası Ankastrevim.com

Türkiye’nin Ankastre Mağazası Ankastrevim.com
07.02.2016
2.833
A+
A-

Türkiye’de Ankastre denilince ilk akla gelen Ankastrevim ilçemizde’de İş Adamı Ahmet ve Ali Kemal Coşkun tarafından kazandırılan önemli bir marka haline gelmeye başarmış Ankastrevim gün geçtikçe ilçemizde kaliteli ve geniş ürün yelpazesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Yapı ve yapı malzemelerindeki 40 yılı aşkın deneyimini; konut üretmek ile birlikte konutları donatmak için hedef koyan ve 2010 yılında kurulan firmamız bu doğrultu da Ankastre Mutfak Ürünlerinde Türkiye’nin önde gelen markası olan SILVERLINE ile başlayan iş ortaklığı sonucu birçok perakende ve proje satışına imzasını atmıştır.

 

Bu başarısı SILVERLINE markası tarafından 2013 yılında ‘En İyi Çıkış Yapan Bayi’ 2014 yılında ise ‘En İyi Proje Satış Ödülü’ ile takdir edilmiştir.

 

2014 yılında ise E-Ticaret alanında da “Türkiye’nin Ankastre Mağazası” sloganı ile ankastrevim.com isimli online satış mağazasını hizmete açarak, bünyesinde bulundurduğu markalar ile gerçek stok, sorunsuz teslimat, güvenilir alışveriş ve uygun fiyat politikalarını bir araya getirerek Türkiye’nin her bölgesine ulaştırmakta olup, hızla büyümektedir.

 

Firmamız Silverline ankastre, ESTY ankastre ve SCHOCK granit evye markalarının yanı sıra, 2014 yılında MIELE beyaz eşya, TEKA ankastre, UKINOX evye; 2015 yılında BLANCO granit ve çelik evye, INSINKERATOR çöp öğütücüsü, LIEBHERR buzdolapları ve derin dondurucu ürünlerini de bünyesinde bulundurarak, genç ve deneyimli kadrosuyla hizmet verdiği sektörlerde kısa zamanda çeşitli başarılara imza atmış, müşterilerinin ve iş ortaklarının güvenini kazanmıştır.

 

Ankastrevim.com aracılığıyla Silverline, Teka, Miele, Esty ve Lanova markalı ankastre ve ankastre set ürünlerinin satışını gerçekleştirdiğimiz üçlü ankastre setler mutfaklarda geçirilen zamanı değerli kılan, estetik tasarımları ve hayatı kolaylaştıran özellikleriyle günümüzde her mutfakta yerini almaya başlamıştır.

Granit evye de ankastrevim.com olarak Schock ve Blanco marka granit evyeler ile; mutfaklarınızda kolay temizlenebilir olması, güneş ışığı ve çizilmelere karşı olan dayanıklılığı ile antibakteriyel özelliği sayesinde mutfak tezgahınızda kolaylık sağlar.

Birçok ülkede beyaz eşya sektöründe en çok ilgi gören Miele, 100 yılı aşkın bir süreden beri; Miele’ye güvenebilirsiniz, cihazlarınız sizi yarı yolda bırakmaz imajı ile sektör de lider konumdadır. Ankastrevim.com olarak Miele’nin yetkili acentesi olarak beyaz eşya sektöründe çamaşır makineleri, kurutma makineleri, bulaşık makineleri veya fırınlar gibi tüm ürünleri 20 yıl kulanım esasına göre test edilmekte olan Miele ürünlerini müşterileyle buluşturuyor.

Liebherr markalı; düşük enerji ve yüksek performansı ile; Dünya’da en uzun ömürlü taze saklama BioFresh özelliğine sahip buzdolabı ve derin dondurucuları, yine Dünya’da tek Puro Dolabı ürünleri ile ankastrevim.com tarafından satışı gerçekleştirilmektedir.

100% müşteri memnuniyeti misyonu ile alışveriş öncesi ve sonrası hizmet ve destekleriyle siparişin her noktasında tüketicinin yanında olan Türkiye’nin Ankastre Mağazası ankastrevim.com her ihtiyaca uygun ürünler ve size özel çözümler ile keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

1 2 3 4 5

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.