DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Ülkemizin yükselişini durduramayacaklar”

“Ülkemizin yükselişini durduramayacaklar”

Başkan Karaosmanoğlu, 87 Nolu Uzunçiftlik Kasalı Damperli Kamyon ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine konuk oldu

Başkan Karaosmanoğlu,2 3 4 1

Kartepe’de faaliyetlerini sürdüren 87 Nolu Uzunçiftlik Kasalı Damperli Kamyon ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Aydın Merttürk ve üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i konuk ettiler. Samimi bir şekilde geçen görüşmede, ülke ve dünya siyasetinin geldiği son nokta ile sektörün daha fazla gelişmesi için yapılması gerekenler konuşuldu. Birliktelikte düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Dünya siyasetinin ısındığı bu zaman diliminde sizler ekmeğinizin peşindesiniz. Bizlerde bu yarışta sizlere elimizden geldiğince hizmet vermeye çalışıyoruz. Ülkemizin yükselişini kıskananlar içeride ki taşeronları vasıtasıyla huzurumuzu ve yükselişimiz durdurmak istiyorlar. Ancak bunu başaramayacaklar. Milletimizle beraber dik ve diri duracağız” dedi.

“HİZMET DERDİ OLMAYANLAR BU ÜLKEYİ İDARE EDEMEZLER”

Dünya beşten büyük diyerek cesaretli söylemlerin tek sahibi ülkemizin, geleceğe daha güçlü gidebilmesinin, milletimizin şuan ki birlik ve beraberliğinin sürdürülmesine bağlı olduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Terör örgütü PKK ve onların işbirlikçileri başta olmak üzere yan ürünleri şunu bilsinler ki bu milletin kardeşliğine ve beraberliğine asla zeval getiremeyecekler. Türk, Kürt, Çerkez veya kim olursa olsun bu ülkede ki kardeşlik ruhu ile ortak kaderi kimse bozamayacak. Bizler için Alparslan ne ise Selahaddin Eyyubi aynıdır. Bilmedikleri budur. Bizler aynı kıbleye yönelen insanlarız. Allah’ın izni ile ülkemiz ve çevre bölge için kurgulanan oyun boşa çıkacaktır. Hizmet derdi olmayanlar bu ülkeyi idare edemezler” şeklinde konuştu.

“SEKTÖRÜN TALEPLERİ DE KONUŞULDU”

Kooperatif üyeleriyle gerçekleştirilen karşılıklı sohbette, sektörün talepleri Başkan Karaosmanoğlu’na ve Üzülmez’e iletildi. Uzunçiftlik Kooperatif Başkanı Aydın Merttük’te, ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade etti. Yerel yönetimlerinin bizlerle yakından ilgilenmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Kooperatif Başkanı Merttürk, “Ülkemizin, kentimizin ve ilçemizin daha fazla kalkınmasını herkes gibi bizlerde istiyoruz” derken, üyelerde yaşadıkları çevre hakkında Başkanlara taleplerini dile getirdiler. Ziyaret daha sonra kooperatif önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.