DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vergi haftası kutlaması ilçemizde gerçekleştirildi

Vergi haftası kutlaması ilçemizde gerçekleştirildi

Bu yıl 22-28 Şubat tarihleri arasında denk gelen Vergi haftası kutlamaları, dün tüm yurtta olduğu gibi, ilçemizde de düzenlenen mütevazi bir törenle kutlandı. Gölcük Vergi Dairesi Müdür Vekili Kasım Türkyılmaz ve mesai arkadaşları, dün Atatürk Anıtı’na çelen sunarak, bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Türkyılmaz, “Tüm maliye çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyorum”IMG_8414 IMG_8421 IMG_8409

Gölcük Vergi Dairesi Müdür Vekili Kasım Türkyılmaz, Anıtpark’ta bulunan Atatürk Anıtı önünde yaptığı Vergi Haftası açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Vergi Haftalarının düzenlenmesindeki amaç, toplumumuzdaki sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve yerleştirilmesi, bu bilincin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, vergiye gönüllü uyumun arttırılması ve mükellef ile idare arasındaki ilişkinin uyumlu ve sürekli hale getirilmesidir. Vergilerin devletin artan kamu harcamalarını karşılamakta ve kendinden beklenen görevleri yerine getirmekte önemli bir yere sahiptir. Vergilerin kamu yatırımlarının gerçekleşmesi, sosyal adaletsizliğin ortadan kaldırılması, dengeli ve sürekli bir gelir dağılımının temin edilebilmesinde önemli bir kamu kaynağıdır. Ülkemizin ve milletimizin huzuru ve geleceği için önemli olan vergilerin, gerek Anayasa ve gerekse kanunların belirlediği şekilde adil, tarafsız ve katılımcı bir şekilde toplanabilmesi için, etkin ve çağdaş bir vergi idaresinin yanında kamuoyuna ve vatandaşlarımıza da çok önemli görevler düşüyor. Bende bu anlamda, tüm maliye çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyorum” diyerek açıklamalarını bitirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.