DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

48 aday Öğretmen için Mülki ve İdari Amirler toplantısı gerçekleştirildi

48 aday Öğretmen için Mülki ve İdari Amirler toplantısı gerçekleştirildi

22123831_img_4223 22124925_img_4226 22125055_img_4230 k_22123836_mnst 22123828_img_4222

İlçemizde göreve başlayan 48 aday Öğretmenin Mülki ve İdari Amirler toplantısı dün sabah Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda icra edildi.

Gölcük Kaymakam’ı Adem Yazıcı da toplantıya katıldı

Toplantıya Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel, 48 aday öğretmen katıldı.

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Prof. Dr. Ahmet Akyürek toplantı salonunda gerçekleştirilen Mülki ve İdari Amirler Toplantısında aday öğretmenlere yönelik uygulaması gereken bilgiler verildi.

Gülsuyu, “Sizler güzel bir yola çıkma arifesindesiniz”

Toplantıda ilk konuşmayı Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptı. Gülsuyu, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz Mülki ve İdari Amirler toplantısında görevine başlayan 48 değerli aday öğretmen kardeşlerimiz ile bir aradayız. Sizler güzel bir yola çıkma arifesindesiniz. Öğretmenlik görevi içinde kutsallığı barındırır. Sizlere Öğretmenlik hayatlarınızda başarılar diliyor, güzel nesiller yetiştirmenizi sizlerden istiyorum. Hepinizin yolu açık olsun” dedi.

Yazıcı,” Rabbim sizi muvaffak etsin”

Daha sonra konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, “yepyeni genç pırıl pırıl öğretmen adayı arkadaşlarımızsınız. Konumum itibariyle sizlere nasihat vermek istemiyorum. Ben her zaman interaktif bilgi vermeyi daha değerli buluyorum. Sizler yeni nesiller yetiştireceksiniz. Bu yolda da göreviniz çok önemli. Sorumluluğunuz ve yükünüz ağır. Öncellikle Gölcük’e hoşgeldiniz. Mesleğiniz hepinize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sizi muvaffak etsin. Biliyorsunuz ki bütün meslekler kutsallık taşır, fakat Öğretmenlik bu meslek gruplarından daha fazla kutsallığı içinde barındırır. Çünkü sizin göreviniz eğitim ile güzel bir nesil yetiştirmektir. Dünyanın en zor işlerinden biri Öğretmenliktir. Bizler bundan sonra çok iyi bir aile olmalıyız. Çünkü Öğretmenlik hayatınızda bir İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü bir de beni çok fazla göreceksiniz. Şunu unutmayın ki bizler kuracağımız gönül köprüsü ile çok büyük ve güçlü bir aile olacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.