DOLAR 7,8882
EURO 9,2851
ALTIN 481,94
BIST 10,2167
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 21°C
Sağanak Yağışlı

54 Yıllık Başarının Adı Balaban Ekmek Fırını

54 Yıllık Başarının Adı Balaban Ekmek Fırını

DSC_0531 DSC_0554 DSC_1027 DSC_0521 DSC_0530

Tarihi 1962’ li yıllara dayanan Balaban Ekmek Fırını, Balaban ailesinin başlatıp bugüne kadar getirdiği bir serüvenin ürünü. Her geçen yıl biraz daha büyüyen, Balaban Fırınının sahibi Sedat Balaban üç oğlu ile birlikte 54 yıldır işini başarıyla sürdürüyor.

Merkez Mahallesi Çarşı İçi numara 2 İhsaniye adresinde stratejik bir nokta da bulunan Balaban Ekmek Fırını 54 yıldır yıldır 14 köy ve çevre mahallelere leziz ekmeklerini sunuyor. Sedat Balaban ; “ Ekmek insan oğlunun bilinen en eski ve önemli gıda maddesidir, ekmek bir emek ürünü, alın teri simgesi ve nimettir. Bizler sizlere her gün en taze ve lezzetli ekmekleri sunabilmek için her günün geceden başlayan çalışma maratonumuzu 54 yıldır sizlerden aldığımız güvenle sürdürüyoruz” dedi. Başarının sırrının çok çalışmak olduğunu belirten Sedat Balaban, kendisine oğullarının destek olduğunu belirtti. Emre Balaban, Semih Balaban ve Erman Balaban kardeşler 54 yıldır babalarından kendilerine miras kalan Ekmek Fırını başarıyla yönetmeye devam ettiriyorlar. Sedat Balaban “ Çocuklarımla gurur duyuyorum, hem baba mesleğini devam ettirdikleri için hem de  her gün müşterilerimize en kaliteli ve lezzetli ekmekleri sundukları için” dedi.

Balaban Ekmek Fırının direği Sedat Balaban, “ Ekmek işi tüm dünyada bir sanat, Türkiye’nin her yöresinde özel ekmek türleri bulunduğunu, bu nedenle ülkemizin ekmek konsepti’nin çok geniş olduğunu ifade etti. Balaban Ekmek Fırının ikinci kuşak yöneticisi Semih Balaban ise yapmış olduğu açıklamada şunları dile getirdi. “ Baba mesleği ile uğraşmaktan çok memnunum, bu aile işi üç kardeş birlikte çalışıyoruz, birlikten kuvvet doğar ata sözünün en canlı şahitleriyiz. Ekmek teknemizde, Kara Fırın ekmeği başta olmak üzere, odunla pişen ekmek, kepekli, çavdarlı, tam buğdaylı ekmek çeşitlerinin her türlüsü bulunmakla birlikte, her ekmeği ve yöntemine ve kendine has ürünleriyle her gün müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” dedi. Kardeşleriyle birlikte koordineli çalışmalarının meyvelerini de dükkanlarına gelen tüm müşterilerimizden memnuniyet ifadesini almamız bizim tüm gün boyunca yorgunluğumuzu atmamıza neden oluyor. Bize babamızdan kalan en büyük miras ve nasihat müşterilerinize daima güler yüzlü olun, para kaybedin ama müşteri kaybetmeyin” dedi.

Semih Balaban son olarak ekmeğin önemini ifade ederken “ Ekmek insanlarımızın en temel gıdası çıkardıgımız ekmekler kalite bakımından vatandaşlarımız büyük övgüsünü kazanmaktadır., isteyen tüm herkes gün içerisinde fırınımızı ziyaret ederek hijyenik ve doğal koşullarda kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden müşterilerimize ekmek üretimimizi gerçekleştirdiğimizi görebilirler. Bizler Balaban kardeşler olarak müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için her gün özveriyle mesleğimize devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.