DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ADD’li başkanlardan terör saldırıları hakkında ortak açıklama

ADD’li başkanlardan terör saldırıları hakkında ortak açıklama

ADD’nin ilimizdeki şubeleri Ankara saldırısıyla ilgili ortak bir açıklama yaptı, saldırıyı kınadı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’nin ilimizdeki şubeleri, 13 Mart Pazar günü Ankara’da yaşanan bombalı terör saldırısı için ortak bir bildiri yayınladı. Bildiride ADD’nin; Darıca, Derince, Gebze, Gölcük, İzmit, Karamürsel, Körfez, Yahyakaptan ve Kocaeli şubeleri imzaları yer aldı. Açıklanan ortak bildiride şu ifadelere yer verildi: “Adını Atatürk’ten alan, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına ve bölünmez bütünlüğüne karşı yönelik her türlü saldırıya karşı kararlı bir şekilde örgütlü mücadele veren Atatürkçü Düşünce Derneği, bölücü terör örgütü ile arasına her anlamda sınır çekerek cepheden mücadele etmektedir.

 Alçakça, kalleşçe ve insanlık dışı yapılan bu saldırıyı şiddetle lanetliyoruz

Bu saldırı milli birliğimize ve vatan bütünlüğümüze karşı yapılmıştır. Alçakça, kalleşçe ve insanlık dışı yapılan bu saldırıyı şiddetle lanetliyor ve buna neden olanları, destekçilerini, engel olmayanları, sorumluluklarını yerine getirmeyenleri kınıyoruz. Yaşadığımız bu olaylar ülkece içeriden ve dışarıdan saldırı altında olduğumuz ve bir ihanet süreci içinde bulunduğumuzu açıkça göstermektedir. Bu süreçten çıkmanın tek yolu her türlü siyasi düşünce ve ayrımcılıktan kurtularak milli birliğimizin sağlanması ve bunun açıkça gösterilmesidir.

Saldırıları yapanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdırADD'li bas˜kanlardan ortak ac˜çklama foto

Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne kasteden bu tür saldırıların faillerinin ve arka planda ki planlayıcıların bir an önce bulunarak en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Milletimiz bu tür derin operasyonları hak etmemiştir. Hükümet bu konuda gerekli adımları en kısa sürede atmalı ve bunların iş birlikçilerini en ağır şekilde cezalandırmalıdır. Yaşanan hain saldırıda yaşamını yitiren yurttaşlarımızın ailelerine sabır, bütün ulusumuza başsağlığı diliyoruz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.