DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“ANKARA SALDIRISI TÜRKİYE’NİN OMURGASINA YAPILMIŞTIR”

“ANKARA SALDIRISI TÜRKİYE’NİN OMURGASINA YAPILMIŞTIR”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp kahvaltı programında gündemi değerlendirdi;

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, geçtiğimiz sabah Aşiyan Tesisleri’nde, basın toplantısı düzenledi. Başkan Alp, toplantıda ulusal gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunarak, son terör saldırısı hakkında da tepkisini sert bir dille gösterdi.

Gölcük Şanlı Bir İlçe

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’e, yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Başkan Alp, sözlerine Gölcük’teki muhabbetin, dostluğun, kardeşliğin ve samiyetin, hiçbir ilçede bulunmadığının altını çizerek şu sözleri dile getirdi, “Gölcük gerçekten, sosyal, ekonomik ve siyasi açısından son derece şanlı bir ilçe. Çünkü ben diğer ilçeleri de yakından bildiğim için bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim” diye konuştuktan sonra, sözü Ankara’da ve Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarına getirdi.

Terör Saldırılarını Düzenleyenler Alçak Ve Şerefsizdir

Başkan Alp son günlerde yaşanan terör saldırılarını tepkisini sert bir üslup ile dile getirerek, terör saldırılarını düzenleyenleri, alçak, şerefsiz ve hain olarak değerlendirdi. Başkan Alp yaşanan terör saldırıları hakkında şu sözleri dile getirdi “Öncelikle geçtiğimiz Pazar akşamı, Ankara Kızılay’da yaşanan bombalı terör saldırısında, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Ancak, bu tür saldırılar bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Aslında bu tür saldırılar, bizim daha çok kenetlenmemize ve elele vermemize vesile oluyor. İşte Türkiye böle bir ülke. Biz sadece terörle mücadele etmiyoruz. Biz hem terörle mücadele ediyoruz, hem de ülkemiz için yapılacak olan yatırımlar için mücadele veriyoruz. Yani Türkiye sadece terörle değil, başka şeylerle de uğraşıyor. Ama terör meselesi PKK meselesi, bir Kürt meselesi değildir. Çünkü bizim Kürt vatandaşlarımızla ilgili bir sorunumuz yok. İşte bu sebeplerden dolayı bizi bölemeyecekler, bizi parçalamayacaklar.”

Ben Teröriste Sahip Çıkan Bir Siyasi Partiye Asla Saygı Göstermem

“Pazar akşamı Ankara Kızılay da ki bombalı terör saldırısı, Türkiye’nin ana omurgasına yapılmış bir saldırıdır. Amaçları, Türkiye’nin ana omurgasını yıpratmak ve zayıflatmak. Ama bu güne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. İşte bunu başaramadıkları için kuduruyorlar. Ama içimizde o kadar çok hain var ki, dışarıda düşman aramaya gerek yok. Ben bu konuda MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi devlet adamlığından dolayı kutluyor, teröriste sahip çıkan CHP’yi şiddetle kınıyorum. Milletvekillerinin vermiş olduğu beyanlar, gerçekten iğrenç ve utanç verici demeçler. Bunların bu davranışı bana CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın bir sözünü hatırlattı, ‘İktidar Düşmanlığı Ülke Düşmanlığına dönüşmesin’ demişti. CHP’nin tutumu da aynen böyle. Ben teröriste sahip çıkan bir siyasi partiye asla saygı göstermem.”

Güneydoğu’da ki Operasyonların Ardından, Devletle Millet Kucaklaştı

_MG_1388 _MG_1395 _MG_1400 _MG_1386“Bakın arkadaşlar, terör eylemlerinin pek çok mesajı var. Ekonomiden turizme kadar ulaşan pek çok mesaj barındırıyor bu mesajlar. Ama Güneydoğu’da ki operasyonların ardından, devletle millet kucaklaştı. Bundan da rahatsız olan, PKK’nın lojistik destekçileri var. Çünkü, PKK’nın pek çok lojistik destekçisi var. Bazı dış güçler, Türkiye’yi terörle dizayn etmeye çalışıyorlar. Ama hiç boşuna heveslenmesinler. Ecdatlarımızın biz bıraktığı bu kutsal toprakların bir karışını bile kimseye vermeye niyetli değiliz. Herkes bunu böyle bilsin.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.