DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bakan Işık Çayırova’da

28.03.2016
1.226
A+
A-

image2 image3 image4 image5 image1

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çayırova’da bir dizi temaslarda bulundu. Vatandaşların Bakan ışık’a ilgisi gözlerden kaçmazken, vatandaşlar ve esnaflar Bakan Işık’a sorunları hakkında bilgi verdi.

Çayırova Belediyesi’nin Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında incelemelerde bulunan Işık, daha sonra Fatih Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Işık’a Çayırova programında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti Çayıova İlçe Başkanı Zafer Kılıç eşlik etti.

Bakan Işık, Fatih Caddesi Esnafı İle Buluştu

Çayırova programında Fatih Caddesi esnaflarını ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Cadde boyunca tüm esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Işık, çalışmalar hakkında da vatandaşlar ile sohbet etti. Kocaeli’nin her geçen gün gelişimini sürdürdüğünü aktaran Bakan Işık, Çayırova ilçesininde hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu vurguladı. Her bir projeyi ilçe halkının kullanımına uygun olarak tasarladıklarını ifade eden Işık, gerek Hükümet, gerek Büyükşehir ve İlçe Belediyesi ile modern bir Çayırova’nın inşasına devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.