DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu ayki kahvaltıya ev sahipliğini İsmet İşeri yaptı

Bu ayki kahvaltıya ev sahipliğini İsmet İşeri yaptı

GÖLASDER aylık kahvaltısını Anfora Cafe’de gerçekleştirdi

Gîlasder

Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) aylık buluşmasını dün sabah Kavaklı sahilinde bulunan Anfora Cafe’de İsmet İşeri ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

GÖLASDER’in kahvaltı programına üyeler katılım sağladı. Bu ay ki kahvaltıya İsmet İşeri ev sahipliğinde bulundu. Kahvaltıya Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,, Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, Emniyet mensupları ve GÖLASDER üyeleri katıldı.

Kaymakam Yazıcı, “İsmet İşeri’ye ev sahipliğinde ötürü teşekkür ediyoruz”

Kaymakam Adem Yazıcı, kahvaltıda yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Düzenli olarak gerçekleştirmeye özen gösterdiğimiz GÖLASDER derneğimizin kahvaltısını bugün bu güzel ortamda icra ediyoruz. Bugün kahvaltımıza ilçemizin önemli isimlerinden İsmet İşeri ev sahipliği yapıyor. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Emniyet mensuplarımız ülkemizin savunulmasında çok önemli bir yer alıyor. Emniyet mensuplarımız bu yüzden bizim için çok değerli” dedi.

“Teröristler hedefine ulaşamayacak”

Kaymakam Adem Yazıcı konuşmasına şu sözleri dile getirdi: “Ülkemiz son derece hassas süreçten geçiyor. Ülkemizin içinde bulunduğu ortam yaşanan olaylar Ülkemizde başta Güneydoğu olmak üzere terör olayları hiç kuşkusuz emniyetin ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkarıyor. En son geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da yaşanan bombalı saldırı, haince alçakça hunharca, sivil vatandaşlarımıza yapılan saldırı hepimizi derinden  üzdü. Ülkemizi derinden sarsan terör eylemi. Masum vatandaşlarımızı hedef alan bu eylemi şiddetle kınıyoruz. Lanetliyoruz. Bunların son olmasını diliyoruz. Terörün ortak hedefi hiç kuşku yok. Öncelikli hedefi  bu vatanı bölmek parçalamak. Halk içerisin de korku ve paniği yaşatmak. Biz bunların hiç birine fırsat vermeyeceğiz.  Güzel ülkemizi hainlere teslim etmeyeceğiz. Bu ülke bu uğurda yıllardır şehitler veridi. Bu topraklar böyle kuruldu kazanıldı. Ülkemiz üzerinde topraklarımız üzerinde hain emelleri olanlar bu ülke var oldukça çıkacaktır ama Devletimiz askeri ile polisi ile başta güvenlik güçleri olmak üzere vatandaşlarımızla el ele olup onlara asla fırsat  vermeyecektir. Huzurumuz için, mutluluğumuz için Ülkenin geleceği için askerimiz, polisimiz canla başla görev yapıyor. Canlarını ortaya koyarak görev yapmaktalar. Toprağımızı, malımızı canımızı, namusumuzu emanet ettiğimiz güvenlik güçlerimizin ne derece hassas görev yaptığını  daha iyi anlıyoruz. Dolayısı ile en fazla ihtiyaç duyduğumuz unsur birlik ve beraberliğimiz.   Gölcüğümüzde GÖLASDER’in çok önemli misyonu var. Birlik ve beraberliği sağlaması açısından. Hepinize gerçekten teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik oldukça asla fitne ve fesat giremeyecektir” diyerek açıklamalarını bitirdi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.