DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehirli Tekvandocular Kuşak Sınavı oldu

Büyükşehirli Tekvandocular Kuşak Sınavı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu 150 tekvandocu kuşak sınavından geçti.

Alt yapıya tüm branşlarda olduğu gibi tekvando branşında da büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, kadrosunda adeta dev bir orduyu bulunduruyor. Mavi beyazlı tekvandocular, Antrenörler Ali İhsan Tekin, Cemal Temel, Musa Temel, Şerife Temel, Behlül Deniz ve Murat Kızmaz nezaretinde hafta sonu Seka sporcu Eğitim Merkezinde kuşak sınavı imtihanı yaptı. Yenidoğan, Seka, Kuruçeşme Şirintepe ve Vezirçiftliği şubelerinden gelen 150 sporcu ile birlikte kuşak sınavı olan tekvandocular, uygulamalı ve sözlü olarak sınavdan geçti.

toplu fotoğrafKAYITLAR DEVAM EDİYOT

Beyaz, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı ve kırmızı siyah kemer sınavlarında sporcular başarılı olurken, tüm sporcular birlikte pumse çizdi. Kuşak sınavında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu 68 tekvandocu sarı kemer, 30 tekvandocu yeşil kemer, 37 tekvandocu mavi kemer, 15 tekvandocu ise kırmızı kemer giyinmeye hak kazandı. Antrenör Cemal Temel 6 ile 14 yaş grubu arasında Tekvando kayıtlarının devam ettiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.