DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CANSU ALABALIKTA AĞIRLANDI

CANSU ALABALIKTA AĞIRLANDI

Gölcük Huzurevi Sakinleri

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Huzurevinde yaşayan sakinlerini Maşukiye Cansu Alabalık Tesislerinde ağırladı. Dernek Başkanı Saime Türkmen ve yönetiminin organize ettiği etkinlikte huzurevi sakinleri güzel bir gün geçirdi.

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir, bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bu düşünceyi amaç edinen dernek Gölcük Huzurevinde yaşayan sakinleri sık sık yaptıkları etkinlikler ile mutlu etmeye çalışıyor. Onların bu güzel dönemlerinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu olmaları için çalışan dernek üyeleri elerlinden gelen her türlü çalışması yapıyorlar.

Hep birlikte, şanslarına güneşli bir günde birlikte yemek yiyen, sohbet eden ve neşeli bir gün geçiren Huzurevi sakinleri bu güzel etkinlik için Dernek Başkanları Saime Türkmen ve yönetimini çok teşekkür ettiler.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.