DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP BAŞİSKELE’DEN 8 MART KUTLAMASI

CHP BAŞİSKELE’DEN 8 MART KUTLAMASI

RESòM 1  CHP BAûòSKLE RESòM 2  CHP BAûòSKELE RESòM  3  CHP baüiskele iláe îrgÅtÅ kadçn kollarç öYELERò

CHP Başiskele İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Bingo Fabrikası önüne giderek kadın işçilerle buluştu.

CHP Başiskele İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe kadın kolları üyeleri tarafından üretilen 300 adet magnetleri Başiskele’deki Bingo Fabrikası önüne giderek 16.00 vardiya çıkış ve işe giriş saatinde kadın işçilerle buluştu.

CHP Başiskele kadın Kolları üyeleri İlçe Başkanı İrfan Keskin ile birlikte Bingo fabrikasında çalışan kadın işçilerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak beraberlerinde getirdikleri hediyeleri verdiler. 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar Günü nedeniyle fabrika önünde CHP Başiskele İlçe Örgütü kadın kolları üyelerini karşılarında gören fabrikanın kadın işçileri CHP Kadın kolları üyelerine sıcak ilgi gösterdiler ve kadın üyeleri tarafından üretilen birbirinden güzel ve anlamlı hediyeleri teşekkür ederek aldılar. Bingo Fabrikası önünde gerçekleştirilen sıcak ve anlamlı buluşma sırasında İlçe başkanı İrfan Keskin, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Özellikle son yıllarda iş yasalarında yapılan değişiklikler özelikle özel sektörde çalışan kadın emekçilerimizin aleyhinedir ve ne yazık ki kadın emekçilerimiz bundan habersizdir. CHP olarak her yerde ve her koşulda kadın emekçilerimizin alın terlerinin, emeklerinin savunucusu olduk ve olmaya devam edeceğiz. Nitekim bu gün çok acı bir günün yıldönümü. 1857 yılında Amerika da haklarını aramak için direnen 40 bin emekçi kadının 129 unun ölümü ile sonuçlanan kara bir gün. o günden bu güne ne yazık ki hep kadınlarımız ezilmiştir. CHP olarak kadın işçilerimizin emeğini her zaman önemsedik ve önemsmeye devam edeceğiz. Kadınlarımızın tüm haklarını elde etme yolundaki mücadelelerinin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diyerek Bingo fabrikası kadın işçilerinin günlerini kutladı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.