DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GENÇLERİMİZİ KURUMUMUZA BEKLİYORUZ

GENÇLERİMİZİ KURUMUMUZA BEKLİYORUZ

Saral, “THK’da kurs başvuruları başlıyor”20120909125709!Türk_Hava_Kurumu_Üniversitesi_logosu DSC_0404

Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, yaptığı açıklamada kurumlarında gençler için 2016 ücretsiz kurs başvurularının başladığını kamuoyu’na duyurdu. Başkan Saral, yaptığı açıklamada gençleri ülkemizin en değerli kurumlarından birisi olan Türk Hava Kurumu ailesine davet ettiğini ifade etti.

“Gençlerimiz bu önemli kurumu yalnız bırakmamalı”

Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ile yaptığımız röportajda Başkan Saral, şu sözleri söyledi: “Türk Hava Kurumu her sene Ocak ayında kurs müracaatlarını başlatıyordu. Bu sene elimizde olmayan nedenlerden dolayı süre biraz sarkmasına rağmen kurs kayıtlarımızı başlatıyoruz. Bizlerin hedefi Türk Hava Kurumu’na gençleri yönlendirmek. Bu önemli kurum gençler çok önemli faydalar katmaktadır. Bu sene kurslarımızda kayıtları başlatıyoruz. Fakat kurslarımıza gelecek olan gençlerde bazı kıstaslar arıyoruz. Öncelikle Türk Hava Kurumu ailesine katılacak olan gençlerimizin genç kanatlara katılıp, bu kurumda önemli faaliyetler göstermelidir. Bizler gençlerimizden sadece kuruma gelip, kendilerinden istenilen başarıyı yerine getirmeleri ve bu kurumu yalnız bırakmamalarıdır. Bu faaliyetlere katıldıkları müddetçe gençlerimiz puan kazanacaktır. Geleceğimizi uzay çağı olarak düşünürsek, gençlerimizi bu alanlara yönlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Meraklı olan gençlerimizi Üniversitemizde projelerini tanıtmaları için misafir ediyoruz ve Eskişehir’de bulunan İnönü Üniversite’sinde kurslar yapılıyor. Bizler kursumuza gençlerimizin yoğun katılım sağlayacaklarını inanıyoruz ve gençlerimizi kurumumuza bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.