DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GİMDER’den Müftü Mehmet Yazıcı’ya ziyaret

GİMDER’den Müftü Mehmet Yazıcı’ya ziyaret

GİMDER’den Müftü Mehmet Yazıcı’ya ziyaret

Gölcük İmam hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (GİMDER) Başkanı Halil İbrahim Veziroğlu ve yönetimi geçtiğimiz gün Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Veziroğlu 17 Mart’ta Kongre Sarayı’nda düzenleyecekleri Çanakkale Şehitlerimizi Anma Gecesi’ne Yılmaz’ı davet etti.

Veziroğlu, “Gölcük’e güzel bir iz bırakmak istiyoruz”

Başkan Veziroğlu, “GİMDER ailesi olarak yeni yönetimimizle çalışmalarımıza başladık. Bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için size teşekkür ediyoruz. Bizler tarihimizin dönüm noktası olan ve tüm dünyaya adeta ders niteliğinde olan 18 Mart Çanakkale Savaşı Zaferinde vatanı uğruna canını düşünmeden veren şehitlerimiz için17 Mart 2016 Perşembe akşamı Kongre Sarayı’nda Şehitlerimizi anma gecesi düzenleyeceğiz. Gecemizde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti olup, dualarımızı aziz ruhlarına göndereceğiz. Şehitlerimizi anma gecemize sizi de davet ediyoruz. İnşallah 17 Mart’ta çok güzel bir gece icra edilip, Gölcük’e güzel bir iz bırakmak istiyoruz” dedi.

Yazıcı, “Yeni yönetiminize ve sizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum”

GİMDER Başkanı Halil İbrahim Veziroğlu ve Yönetimi 17 Mart’ta gerçekleştirecekleri Çanakkale Şehitlerimizi Anma Programı programına hazırlanıyor. GİMDER Başkanı Veziroğlu ve Yönetimi Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret için Başkan Veziroğlu’na ve Yönetimine teşekkür eden Müftü Yazıcı, GİMDER’e yeni başkan olarak seçilen Halil İbrahim Veziroğlu’nu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yazıcı, ayrıca kendisini Şehitlerimizi Anma Gecesi’ne davet eden Başkan Veziroğlu’na teşekkür etti.

 

IMG-20160310-WA0001

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.