DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yeni uygulama vatandaşın yüzünü güldürüyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yeni uygulama vatandaşın yüzünü güldürüyor

11140259_869222663139470_2206547294440366224_n

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Şubat ayında başlatılan uygulama ile mesai dışı saat 18.00 ile 21:00 arası poliklinik muayenesi yapılıyor. Bu uygulama hastaların yüzünü güldürmeye başladı

Gölcük Necati Çelik devlet Hastanesinde hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında verilen poliklinik hizmeti, yapılan yeni uygulamayla üç saat daha uzatıldı. Saat 18:00 ile 21.00 arası 5 farklı branşta mesai dışı poliklinik hizmeti veriliyor.

YAŞANAN MAĞDURİYET GİDERİLİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yöneticisi Bahattin Koç “Gün içinde acil müdahale gerektirmeyen ve ayaktan tedavisi sağlanabilecek durumdaki hasta başvurularının yüksek olması ve bu hastaların ertesi gün muayene, tetkik ve tahlil için branş polikliniklerine tekrar müracaat ederek mağduriyet yaşamaları nedeniyle böyle bir karar aldık” dedi.

MESAİ DIŞI POLİKLİNİK HİZMETİNDEN YARARLANMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR, MHRS SİSTEMİNDEN RANDEVU ALABİLECEK

Mesai dışı poliklinik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, MHRS sisteminden randevu alabilecek. Mesai dışı uygulama yapan hekimlere ait çalışma listeleri gölcük Necati Çelik devlet Hastanesiş internet sitesinde yayınlanıyor. Hizmet veren poliklinikler  KBB, Genel cerrahi, Ortopedi, Dahiliye ve Göğüs hastalıkları.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.