DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK ZABITASINDAN PAZAR DENETİMİ

GÖLCÜK ZABITASINDAN PAZAR DENETİMİ
24.03.2016
1.154
A+
A-

DSC01179 DSC01183 DSC01185 DSC01177Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçemizde kurulmakta olan 11 semt pazarında denetimlerine aralıksız devam etmektedirler.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ilçe pazarındaki denetimlerini sürdürüyor.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri her hafta olduğu gibi bu haftada ilçe pazarlarında denetimlerde bulundu. Yapılan denetimlerde pazarın ve tezgahların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığı denetlenerek etiket kontrolü yapıldı. Tezgahlardaki etiketleri dikkatle inceleyen zabıta ekipleri eksik bulunan hususlar konusunda pazarcı esnafını bilgilendirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca pazarcı esnafını yüksek sesle bağırmamaları ve vatandaşlara kötü davranışlarda bulunmamaları konusunda uyardı.

Belediye Başkanı sayın Mehmet ELLİBEŞ “ Halkımızın Pazar yerlerinde daha rahat ve güvenli bir şekilde alış – verişlerini yapabilmeleri bakımından Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin denetimlerine ara vermeden devam ettiklerini belirterek bu denetimlerde esnafların yol işgallerine ve satışa sundukları mallara etiket konmadığı hususlarına bakıldığını, mevzuata uymayan yaklaşık 50 esnaf arkadaşımıza gerekli yasal işlemin yapıldığını” belirtmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.