DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜKLÜ MANAV CİNNET GETİRDİ

GÖLCÜKLÜ MANAV CİNNET GETİRDİ

Boşanmak isteyen eşini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini öldürdü

Emine Baütan Fatma Karakoyun Soner Baütan cenaze

Gölcük’te geçtiğimiz gün saat 16.30 sıralarında acı bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre Z. Karakoyun adlı vatandaş Yasakdüzü Yaylası’nda tartıştığı eşi F. Karakoyun, Kayınbiraderi S. Baştan ve Kayınvalidesi E. Baştan’ı silahla vurduktan sonra intihar ederek kendi hayatına da son verdi.

ACI OLAYIN NEDENİ AİLEVİ SEBEPLER

Gölcük’te ikamet eden F. Karakoyun bir süredir çeşitli sorunlar yaşadığı eşi Z. Karakoyun’dan ayrılmak istedi. 10 gün önce ailesinin yanına, Gölcük’e bağlı Hasaneyn Köyü’ne giden F. Karakoyun’u eşi arasında iddialara göre tartışma yaşandı.  Eşini ve ailesini ölümle tehdit ettiği iddia edilen Z.Karakoyun önceki gün yine  çıkan tartışma sonucunda tarlada karşılaştığı eşi, kayınbiraderi ve kaynanasını tabancayla vurduktan sonra kendisi de aynı tabancayla  intihar ederek ilçemizde büyük bir üzüntü yaşanmasına neden oldu.

  1. KARAKOYUN ÖNCE EŞİNİ SONRA KAYINVALİDESİNİ ARDINDAN KAYINBİRADERİNİ VURDU

Hasaneyn Köyü’nde tarlada fidan eken Baştan ailesiyle olay yerinde yaşanan tartışma sonucu cinnet getiren Z. Karakoyun önce eşi F. Karakoyun’u başından vurarak öldürdü. Daha sonra kayınvalidesi E. Baştan’a saldıran cinnet halindeki damat, kayınvalidesini öldürdükten sonra kayınbiraderine yöneldi ve kayınbiraderi S. Baştan’ı öldürdü.

KAYINPEDER SON ANDA KAÇARAK KURTULDU

3 çocuk babası olan Z. Karakoyun’un kayınbiraderinin ardından kayınpederine yöneldiği ancak kayınpederinin kaçmayı başardığı öğrenildi. Son kurşunu kendine ayıran Z. Karakoyun, kafasına tek el ateş ederek intihar etti ve olay yerinde hayatını kaybetti. Z. Karakoyun’un daha önce kardeşini ve ağabeyini baltayla yaraladığı iddia edildi.

CENAZELER HASTANEYE GÖNDERİLDİ

Cenazeler incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve jandarma ekipleri hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Morg önünde çevik kuvvet ekipleri de bekletildi.

ACILI BABA O. BAŞTAN, “YARIN BOŞANMA DAVALARI VARDI”

Olaydan düştüğü kuyu sayesinde kurtulan O.Baştan, dün Hisareyn’de gerçekleştirilen cenaze namazı öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ne söyleyeyim. Katledildik. Suçsuz yere katledildik. Evlatlarımı kaybettim. Yarın boşanma davaları vardı. Durumun bu boyuta geleceğine inanamadık. Boşandıkları için biraz rahatsızlıkları vardı. Fakat bana anlaşmalı olarak boşanıyoruz dediler. Bende kendilerinin aldığı bu karara saygı duydum. Ama bize Malın şu kadarını vereceksiniz dedi. Bundan sonra Ziya’da oraya buraya sallanmalar başladı. Ondan sonra ben araya girdim. Ne kadar isterse verin gitsin dedim. Yarın boşanma davaları vardı. Bize tuzak kurdu ve çocuklarımı benden kopardı” dedi.

CENAZELER HİSAREYN’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından cenazeler ailelerine teslim edildi. Evli ve bir çocuk babası olan ve eşi A.Baştan’ın ikinci çocuğuna 6 aylık hamile olduğu öğrenilen S.Baştan, annesi E. ve ablası F. Karakoyun’un cenazeleri dün ikindi namazına müteakip Hisareyn Esentepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Esentepe Mezarlığı’nda toprağa verildi. Eşini, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son veren Z. Karakoyun’un cenazesi ise tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Z. Karakoyun’un cenazesi İhsaniye Yeni Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karakaş Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.