DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor 2. lige gözünü dikti

Gölcükspor 2. lige gözünü dikti

1 2

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor kendi tesislerinde Çine Madran hazırlıklarına teknik patron Yusuf Tokuş’un nezaretinde start verdi

ABUZER VE SEZGİN ANTRENMANA KATILMADI

Gölcükspor, Çine Madran hazırlıklarına önceki gün kendi tesislerinde teknik  patron Yusuf Tokuş start verdi. Haftanın ilk antrenmanına Abuzer rahatsızlığı nedeni ile katılmazken Sezgin’in yorgun olması nedeni ile katılmadı. Antrenmanda futbolcular ısınma ve taktik çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Çift kalede futbolcular kıyasıya mücadele ederken Kırmızı takımın gollerini Cemal atarken sarı takımının gollerini ise Ensar attı. Ancak mücadele penaltılarda Kırmızı Takım’ın kalecisi İlyas penaltı tutarak kırmızı takımın maçı kazanmasını sağladı.

TRİBÜN LİDERLERİNDEN BAKLAVA

Gölcükspor’un önceki günkü  antrenmanı izlemeye gelen tribün derneği başkanı Şenol Şimşek ve liderlerden Ümit Deniz ve Bilal Engin antrenman sonrası futbolculara ve yönetime baklava ikram etti.   Taraftar Derneği Başkanı Şenol Şimşek futbolculara tatlı ikramının ardından . ‘‘Geçtiğimiz hafta Çatalca maçını 1-0 aldık bizim için önemli bir galibiyetti. Pazar günü Çine Madran maçını da almak istiyoruz. Ama  bizim takımın 12.adama ihtiyacı var, yani taraftara tribüne gelip en azından bir takımı seyredip takıma destek versinler. Gölcük halkı artık uyanmasını diliyorum’’ diyerek sözlerini bitirdi.

ŞAHİN “BU TAKIMA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM”

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, “Sezon başında kötü sonuçlar aldık, bence o zaman şansızlık ve kısmetsizlik vardı. Hazırlık maçlarında aldığımız başarılı sonuçlar  nedeniyle rakipler ilk maçlarda bize karşı daha istekli ve arzulu oynadılar. Hazırlık maçları bizi gevşetti ancak, rakiplerimizi sıkılaştırdı. Üç tane penaltı atmadık derken zirvenin uzağında kaldık. O dönemde  bu takımın iyi bir kadroya sahip olduğunu söylüyordum. Bu kadro iyi bir kadro 2.Ligde olsak bu kadro ile zirvede oluruz. Biz öyle bir grupta mücadele ediyoruz ki sekiz tane takımın şampiyon olma Play-of oynama şansı var. Dolayısıyla bazen bu tür kötü başlangıçlar olması takımı şaşırtıyor. Yusuf hocanın değişmesi ile taşlar değişti. Bazı oyuncalar girdi, bazı oyuncular yedek kaldı. Dolayısıyla ufak tefek dokunuşlar oldu. Gölcükspor kendine yakışan sonuçları aldı. Takımım bazen de çok puan verdi. Bu takıma aslanlar gibi güveniyorum. Aynı ciddiyetle  çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dokuz tane maçımız ve kazanılabilecek  27 puanın olduğu yerde kimse şampiyonum diyemez. Kastamonu bile biz şampiyonuz diyemez şuanda. Gölcük spor şuan 27 puanın hepsini alırsa 72 puan yapar. Biz Play-Of’da ikinciliği ve üçüncülüğü  kovalayacağız. Hedefim şuan bizim takım arasından çok rahat düşünüyorum. Bir sıfır olsun hiç önemli değil. İlk devre bir sıfır iken hep puan kaybettik. Skorun önemi yok, önemli olan kazanmak. Biz rakiplerimiz gözlerine bakmayarak sakin sakin ilerlemek istiyoruz.”

DARICA İYİ TAKIM

Başkan Şahin, “Darıca maçında oynarken bu grupta normal şartlarda Gölcükspor ve Darıca’nın zirvede olup daha sonra diğer takımlar gelmesi lazım demiştim. Benim tahminim iki takımda Play-Off’a kalacak. Bu grubun zirvesinde olmamız lazımdı, kentimiz adına daha iyi olurdu. Olma ihtimali çok yüksek. Play-Off’u  da çok istiyorum onunda olması isterim. Ama sportif açısından istemem çok rahat olamayız. Darıca iyi takım, şuan ki yerinde hak etmeyen  bir takım. Bugün bir Kocaeli finali İsmet Paşa stadında ful çakılı bir maç olma ihtimali çok yüksek. Darıca G.B ile oynamak istemem çok  iyi bir takım ve Play-Off’a  inşallah çıkarlar, onlara da bu yolda başarılar diliyorum.

TAKIM DÖRT MAÇ ÜST ÜSTE KAZANMIŞ KOŞAR ADIM PLAY-OFF YOLUNDA İLERLİYOR. AMA TRİBÜNLERDE 200-300 TARAFTAR VAR

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin bu takımın tek eksiğinin taraftar olduğunu belirtti. Şahin “ Biz elimizden gelen bütün gayreti gösterip primlerimi ödemeye çalışıyoruz. Şu anda takımda huzurlu bir ortam var, Takım dört maç üst üste kazanmış koşar adım Play-Off yolunda ilerliyor. Ama tribünlerde 200-300 taraftar var. Bu da bizi çok üzüyor. Sporcular sahaya çıktığı zaman tribünde taraftar  görmek istiyor, ama yok olmuyor. Sekiz dokuz maçtadır yenilmiyor, 19 haftadır da kaybetmiyoruz.  Taraftarlardan destek bekliyoruz,  artık bende herkese sosyal medya olsun mesaj olarak da atacağım maça davet edeceğim.   Artık taraftarımız gelsin, Gölcükspor taraftarına şimdi ihtiyacı var’’ diyerek sözlerini bitirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.