DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’da gözler Lider Kastamonu maçında

Gölcükspor’da gözler Lider Kastamonu maçında

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, 10 hafta sonra mağlup oldu. Kırmızı-Siyahlılar, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Belediye Vanspor’a yenildi. Son 3 maçta toplam 7 puan kaybeden Gölcükspor, yaralarını sarmaya başladı. Hafta sonu kendi evinde lider Kastamonuspor’u konuk edecek olan kırmızı-siyahlılar, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Aziz İdman Oğuzhan 1GÖLCÜKSPOR YARALARINI SARIYOR

Hafta sonu İhsaniye Stadı’n da Grup Lideri Kastamonuspor’u evinde konuk edecek olan Gölcükspor, takım halinde moral motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor. Bu hafta lider Kastamonuyu ağırlayacak olan Gölcükspor Play-Off hattından uzaklaşmamak  için Kastamonu maçını mutlak surette kazanmak zorunda. Gölcükspor Genel Kaptanı Musa Şenol, gazetemize yaptığı açıklamada, “Zorlu bir virajdayız. Bazı Takımlar düşmemek için, bazı takımlar Play-off için çetin mücadeleler veriyor. Takımımız 10 hafta sonra yenilgi yüzü gördü. Umudumuzu kaybetmedik, teknik heyet ve futbolcularıma güveniyorum. Bu zorlu lig maratonun sonlarına yaklaştık. Önümüzde zorlu rakipler var. Gölcükspor tecrübesiyle, takımdaşlık ruhuyla ele ele vererek, mutlu sona ulaşacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim olarak Teknik heyet ve futbolcularımıza tam destek veriyoruz. Kastamonuspor ile hafta sonu oynayacağımız maçta Gölcüklü sporseverlerin takımlarını sonuna kadar desteklemelerini diliyorum” dedi.

Bu arada, 33. Haftanın maç programı şöyle:

 

  1. HAFTA MAÇ PROGRAMI

Dersimspor-Çatalcaspor

İskenderunspor-Çine Madranspor

Tavşanlı Linyitspor-Dardanelspor

Darıca G.B.-Bergama Belediyespor

Beylerbeyispor-Batman Petrolspor

Manavgatspor-Sandıklıspor

Bayburt Özel İdare-Çorum Belediyespor

Niğde Belediyespor-Van Büyükşehir

Gölcükspor-Kastamonuspor

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.