DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÜNÜMÜZÜN ACI GERÇEĞİ TERÖR

GÜNÜMÜZÜN ACI GERÇEĞİ TERÖR

Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Özcan

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Şefik Özcan terör hakkında kısa bir açıklama yaptı. Özcan “Teröre geçit vermeyeceğiz, devletimizin bir an önce önlem alması gerekiyor, gün geçtikçe sayısız şehit veriyoruz, gözyaşlarımız dinmek bilmiyor. Terör olayları şehrimize kadar geldi örneğin, Ankara ve İstanbul’daki patlamalarda çok sayıda insanımızı ve askerlerimizi kaybettik. Bizim vatanımız Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir.

Bizim vatanımız Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir.

Kıymet bilmek lazım tek dileğimiz artık yüreğimiz kan ağlamasın güzellikle ve kardeşçe yaşamak varken bu saldırılara anlam veremiyorum hepimiz kardeşiz Türk Kürt alevi ayrım yapmaksızın yaşamak istiyoruz. Bu tür olaylar doğuda yapılıyor ama tüm Kürtler aynı değil bir grup çıkıyor bütün Türkiye’nin adını kirletiyor.

Şehit haberlerine bir son verilsin “artık”

Hepimiz kardeşiz güzellik içinde yaşamak varken neden her günümüz şehit haberiyle yıkılıyor. Bunun için tüm halkımız adına hükümete sesleniyorum “Şehit haberlerine son verilsin artık” bu tür eylemleri gerçekleştirenleri kınıyoruz. herkez ana kuzusu herkesin yavrusu kendine kıymetli bu yüzdendir ki tüm şehit ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.