DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Kaya Çiftliği Gölcük ve Değirmendere şubelerinin 7. Yıl kutlamalarını gerçekleştirdi

DSC_3959 DSC_3964 DSC_3970 DSC_3958

Kaya Çiftliği Peynir’in Kalbi firması geçtiğimiz gün Değirmendere ve Gölcük şubelerinin 37. Şube ve 7. Yıl kutlamaları ile Gölcük ve Değirmendere hakkından yoğun ilgi gördü.

Şentürk, “Türkiye Genelindeki 84 şubemizde, işimizin hakkını vermekteyiz”

Kaliteli ürünleri ile Gölcük halkının vazgeçilmezi olan Kaya Çiftliği Peynir’in kalbi geçtiğimiz gün 7. Yıl kutlama programı gerçekleştirdi. Gölcük ve Değirmendere şubelerinde gerçekleştirdiği 7. Yıl kutlama programına halk yoğun ilgi gösterdi. Firma sahibi İdris Şentürk, “Gölcük’te şubemizi açtığımız günden itibaren saygıdeğer Gölcük halkının yoğun ilgisi ve de olumlu yorumlarıyla karşılaştık. Müşterilerimizin bizi tercih etmelerindeki en büyük sebep dükkânımızdaki süt ve süt ürünlerinin tamamen doğal, organik, helal gıda ve TSE ve Avrupa standartları belgeli olması. Ayrıca ürünlerimizin Edirne İpsala’daki 7500 m2 kapalı fabrikamızda üretilmesidir. Gölcük ve Değirmendere’deki şubemizle bu bölgede kaliteden ödün vermeden hizmetlerimize devam etmekteyiz. Türkiye Genelindeki 84 şubemizde, işimizin hakkını vermekteyiz. Gölcük halkımıza ilgisi ve olumlu yorumlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Şenlikte ücretsiz peynir, sucuk, gözleme ve süt ürünleri dağıtıldı

Geçtiğimiz gün Gölcük Değirmendere şubelerinde gerçekleştirilen şenlikte halka ücretsiz peynir, sucuk, gözleme ve süt ürünleri dağıtıldı. Kaya Çiftliği Penir’in Kalbi ilçemizde Merkez Mah. 19 Mayıs Cad. No 43/A adresinde vatandaşlara hizmet vermektedir.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.