DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘’Hayatın Engelsiz Sultanları’’ buluştu

‘’Hayatın Engelsiz Sultanları’’ buluştu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ‘’Hayatın Engelsiz Sultanları’’ ile Antikkapı’da buluştu 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler ve Yaşlılar Şube Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Antikkapı’da ‘’Hayatın Engelsiz Sultanları’’ programı düzenlendi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, Başkan Danışmanı Nermin Tol katıldı. Öte yandan programda engelli bireyler tarafından bir panel de düzenlendi.

KİMSE UMUDUNU KAYBETMEMELİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘’Hayatın Engelsiz Sultanları’’ programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, umudun insanı ayakta tutacağından bahsetti. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizler pek çok engeli aklımızla, gücümüzle, çalışmalarımızla aşabiliyoruz. Önemli olan sizlerin umudunu kaybetmemesi. Umudunuzu ve inancımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Bizler çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bizler bu günü organize ederek sizle beraber olmak istedik. Bu vesileyle hepinizin Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

ENGELSİZ HİKAYELER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda engelsiz hikayelerin anlatıldığı bir panel de düzenlendi. Panelde engelli yazar Fatma Eyi, kadın girişimci Nilay Akçelik, akademisyen Fatma Kahraman Güloğlu, başkan danışmanı Dilek Karaca, engelli yakını Ayşe Sezgin ve engelli sporcu Cihan Durak söz aldı.

KOCAELİ BİZLER İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR

Panelde konuşan Kağıtspor ve Milli Takım Sporcusu Cihan Durak, ‘’Engelli olup Kocaeli’de yaşamak bizler için ayrıcalık. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin engelliler için yaptığı işler, bizler için çok önem teşkil ediyor. Çalışmalarından dolayı başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor ve Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

BİZLER TOPLUMDAN AYRILAMAYIZ

Engelli bireylerin toplumdan ayrılmaması gerektiğini ve herhangi bir ayrıcalığı kabul etmek istemediklerini belirten başkan danışmanı Dilek Karaca, ‘’Bizler eşit  davranış görmek istiyoruz. Bizi hayata bağlayan en önemli olay eşit görülmek. Bu şekilde her şeyi başarabiliriz. Bizlere bu günde bu kadar güzel programı hazırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyor ve Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

ÖZEL İKRAMLAR YAPILDI

Programdan sonra Büyükşehir tarafından Çölyak hastalarının yediği Glutensiz ikram gerçekleştirildi. Çıkışta 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadınlara  çiçek takdim edildi.

2 3 4 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.