DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Karaağaç Köyü kültür merkezine kavuşuyor

Karaağaç Köyü kültür merkezine kavuşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Karaağaç Köyü’ne yaptığı Kültür Merkezi’nin inşasında sona gelindi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için kültür merkezleri inşa ediyor. Bu kapsamda Kandıra’nın Karaağaç Köyü’ne 560 metrekare alanı kapsayan düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği kültür merkezi inşa ediliyor. İnşa çalışmaları hızla yapılan kültür merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

560 METREKARE

Kandıra’nın Karaağaç Köyü’nde yapılan kültür merkezi 560 metrekare kullanım alanına sahip. Tek kat şeklinde yapılan binada salon, servis alanı, depo ve gelin odası bulunuyor. Bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan binada engelli, bay ve bayan tuvalet de bulunuyor. Yapının çatısı çelik karkas, salon zeminleri seramik kaplama, tavan taş yünü asma tavan şeklinde yapıldı.

2 3 4 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.