DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KİHMED’ den Emniyet Teşkilatına Moral Ziyareti

KİHMED’ den Emniyet Teşkilatına Moral Ziyareti

Kısa adı KİHMED olan Kocaeli İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Ankara’da gerçekleştirilen hain saldırının hemen ardından emniyet teşkilatına moral ve destek ziyareti gerçekleştirdiler.

2 3 4 5 1Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Ankara’ da gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası kentimizin huzur ve güvenini sağlayan tüm emniyet teşkilatını temsilen İzmit Kaymakamlığı, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Saraybahçe Polis Merkezinde görevli çevik kuvvet polislerini görev yerlerinde ziyaret ettiler.Ziyarette KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak ve yönetim kurulu hazır bulundu. Sabahattin Yamak yaptığı açıklama ile “Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde gecesini gündüzüne katarak, yağmur kar soğuk demeden kentimizin güvenliği ve huzuru için görev yapan emniyet teşkilatımızı ziyaret ederek desteklerimizi ilettik. Kendilerine moral vermeye çalıştık. Kardeşliğimize ve ülkemizin geleceğine kasteden, masum insanların hayatını kaybetmesine sebep olan tüm şer odaklarının karşısında dimdik ayakta duran bir emniyet teşkilatımız var. Sevdiklerinden ayrı günler, haftalar, aylar geçiren emniyet mensuplarımızın ne zor şartlarda görev yaptıklarını biliyoruz. İmam Hatipliler olarak vatanımız uğruna şehit olan, zalimin karşısında mazlumun yanında duran güvenlik teşkilatı mensuplarımıza dualarımızla destek oluyoruz.” ifadelerini kullandı. KİHMED Yönetim Kurulu İzmit Kaymakamlığı ve İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ ne gerçekleştirilen ziyaretlerde yaşanan acıları paylaşarak destek mesajlarını iletti. KİHMED Yönetim Kurulu İzmit İlçe Kaymakamlığı, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ ne ziyaretlerinin ardından Saraybahçe Polis Merkezinde görev yapan çevik kuvvet polislerini, görev yerlerinde ziyaret ettiler. Ankara saldırı sonrası taziye ve moral desteği verdiler.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.