DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Birlik Diyarbakır’da 3 puan peşinde

Kocaeli Birlik Diyarbakır’da 3 puan peşinde

11 13

Bu hafta deplasmanda Diyarbakır temsilcisi Amedspor ile karşılaşacak olan Kocaeli Birlikspor,  bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

MANİSA İLE FARK 7’YE İNDİ

Son iki haftada aldığı iki galibiyetle zirve yarışında Manisaspor ile puan farkını 7’ye indiren Kocaeli Birlikspor, şampiyonluk yarışını adeta bırakmıyor. Ligde kalan sekiz maçını kazanarak, rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Kocaeli Birlikspor, hafta sonu zorlu bir sınava daha çıkacak. Cumartesi günü zorlu Diyarbakır deplasmanında Amedpsor ile karşılaşacak olan Kocaeli Birlikspor, karşılaşmanın hazırlıklarına Alparslan Türkeş tesislerinde devam ediyor.Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut’un babasının cenazesinde yer aldıktan sonra Kayseri’den dönen Teknik patron İsmet Taşdemir nezaretinde gerçekleşen idmanda Abdullah Halman’ın dışında eksik futbolcu yer alamadı. Gribal enfeksiyon kapan golcü futbolcu Halman kısa bir yürüyüşün ardından idmanı terk etti. Düz koşuyla idmana başlayan Birliksporlu futbolcular daha sonra kondisyon ağırlıklı olmak üzere hazırlıklarını çift kaleyle sürdürdü.

DİYARBAKIR’A GİTTİLER

Bu arada Cumartesi günü Diyarbakır deplasmanında oynayacak olan Kocaeli Birlikspor’un Amedspor programı da netlik kazandı dün son ter idmanın yaptıktan sonra kara yoluyla Sabiha Gökçen hava alanına giden Kocaeli Birlikspor, Pegasus hava yollarının 19.10 uçağıyla Diyarbakır’a uçtu. Diyarbakır hava alanından özel bir araçla Birliksporlu futbolcular konaklayacakları Prestij otele hareket etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.