DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli sağlık çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı

Kocaeli sağlık çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı

Memur- Sen’in Büyük Türkiye buluşmasında Kocaeli’ndeki sağlık çalışanlarına yönelik beklentiler de masaya yatırıldı.

Memur-Sen Türkiye buluşması kapsamında Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile bir araya gelen Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler, sağlık çalışanlarının sorunlarına yönelik talep ve temennilerini iletti.

BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

Bu sene dördüncüsü gerçekleşen ve Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması adı altında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli’ndeki sağlık çalışanlarına yönelik yapılması gerekenler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Sendika genel başkanları ve yönetimi, Türkiye’deki il temsilcileri ile üst düzey yetkililerin katıldığı Antalya’daki toplantıda Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler istek ve taleplerini Sağlık Bakanlığı yetkilerine aktardı.

Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması

Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması

Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması

Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması

Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile bir araya gelen Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler FB_IMG_1456818976201ÖZGÜLER, SAĞLIK BAKANI MÜSTEŞARI GÜMÜŞ’LE BULUŞTU

Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile bir araya gelen Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesinin önemine değindi. Yıpranma payının tüm sağlık çalışanlarının hakkı olduğunu dile getiren Sağlık-Sen Şube Başkanı Özgüler, bu konuda yapılacak her girişimin ülke olarak sağlık hizmetine sağlanmış yatırım olacağına dikkat çekti.

 

EK ÖDEMELERİN EMEKLİLİĞE YANSIMASI

Sağlık-Sen Kocaeli Başkanı Kerem Özgüler, Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’e ayrıca ek ödemelerin emekliliğe yansıması ve aile hekimlerinin nöbet sorunları hakkındaki taleplerini de dile getirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Özgüler, Kocaeli’ndeki sağlık çalışanlarına yönelik hayata geçirilmesi gereken temennilerini iletti.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.