DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KRT Vinç sürekli gelişimden yana

KRT Vinç sürekli gelişimden yana

DSC_1044 krt 3

Ağır Yükler Güvenilir Ellerde Hafifler sloganı ile yola çıkan KRT Vinç, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek kısa sürede Gebze bölgesinde lider kuruluş haline geldi.

Bir aile firması olan KRT Vinç ‘in temelleri oldukça eskilere dayanmakta. Sürekli gelişim ilkesiyle hareket ettiklerini belirten KRT Vinç Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tataroğlu, firma olarak müşteri memnuniyetinden ödün vermeden hızlı bir büyüme ivmesi yaladıklarını söyledi.

KRT VİNÇ’İN TEMELİ SAĞLAM

Tam 9 yıldır ilkelerinden ödün vermeyen KRT Vinç, geniş bir makine parkına sahip. 2000 yılında kurulan KRT Vinç Nakliyat İnşaat Temizlik Gıda San. Tic. Ltd. Şti., 2007 yılında Vinç, Eklemli, Makaslı Platform ve Forklift kiralama hizmetine başlamıştır. KRT Vinç müşterilerin talepleri doğrultusunda 7 gün 24 saat güvenilir, zamanında, hızlı ve kaliteli hizmet vererek, mutlak müşteri memnuniyetini kendisine misyon edinmiştir. İhtiyaçlarınızı doğru şekilde belirleyebilen uzman personeli, gelişmiş araçları ve kaliteli çözümleri ile fabrika inşaatları, kurulu tesisleri, makine, pres, enjeksiyon ve ekipman yükleme, indirme, montaj işlerinde sizlere hizmet vermektedir.

 

‘’MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ’’

Müşterilerinin güven olgusunu her şeyin üstünde tuttuklarını belirten Kadir Tataroğlu,’’ Firmamız hedefleri belirlerken, başta müşterilerinin güven duygusunu sağlayıp, kaliteli hizmet planlarını, sıfır risk ve müşteri memnuniyetine endeksliyor. Gerçekçi planlar yaparak, sektörde tercih edilir konuma gelen firmamız, başarısının haklı gururunu yaşamak ve istikrarlı gelişmeyi sağlamak adına da gerekli tüm kaynakları yaratarak, performansını sürekli olarak izleyip değerlendirmektedir’’ diyerek müşteri memnuniyetini dile getirdi.

 

‘’BAŞARIMIZI SAMİMİYETE BOÇLUYUZ’’

Sektördeki başarılarını tamamen samimiyete borçlu olduklarını belirten Tataroğlu;’’ Operatörlerimiz özverili çalışmaları ve uzman ekibimizle verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz.  İşimizi titizlik, güven ve samimiyetle yaparak bu sektörde marka olmayı başardık. Gecenin bir yarısı bile olsa müşterilerimize hizmet vermekten kaçmıyoruz.  Firmanın talebi doğrultusunda gelen işlerde iş yapacağımız o bölgede önce bir keşif yapıp, iş sahasının tüm şartlar için uygun olduğuna kanaat getirdikten sonra vinçlerimize müşterinin hizmetine yolluyoruz.  Hizmeti verirken de iş güvenliğine çok dikkat ediyoruz.’ dedi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.