DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MEHMET AKİF YILMAZ, İZMİT’TE ZİYARETLERDE BULUNDU

MEHMET AKİF YILMAZ, İZMİT’TE ZİYARETLERDE BULUNDU

esnaf esnaf2 esnaf3 Ac˜çklamaAk Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Mehmet Ali Paşa mahallesinde ziyaretlerde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde yoğun bütçe mesaisinin ardından Kocaeli’ne gelerek ziyaretlerine devam Mehmet Akif Yılmaz, Mehmet Ali Paşa mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Mehmet Ali Paşa Camii Lokalinde mahalleli ile sohbet eden Yılmaz, bütçe görüşmeleri ve ülke gündemine dair son gelişmeler hakkında bilgilendirmeler yaptı.

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Kocaeli programlarına Mehmet Ali Paşa mahallesinde devam eden Yılmaz, M.Ali Paşa’da esnaf ziyareti yapmayı ihmal etmedi. Paşa esnafı tarafından sıcak karşılanan Yılmaz; “23 günlük Ankara mesaisinin ardından İzmit’i özlemiştik. Meclis çalışmaları dışındaki günlerimizi Kocaelimizin ilçelerinde geçirmeye, vatandaşlarımızla buluşarak onları dinliyoruz. Bizlerden beklentilerini, yerel sorunlarımızı, gerçekleştirdiğimiz yasama çalışmalarının ve icraatlarımızın vatandaşımızda nasıl karşılık bulduğunu bizzat kendilerinden dinleyerek öğreniyoruz. Halkımızın memnuniyeti bizi mutlu ediyor. Uyarıları ve beklentileri atacağımız adımlarda bizlere yön veriyor.” dedi.

“AMAÇLARI BÜYÜMEYİ DURDURMAK”

Mehmet Ali Paşa ziyaretlerinin ardından Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2015 yılı olağan genel kurulunda konuşan Yılmaz; “1 Kasım seçimlerinde halkımıza verdiğimiz sözlerin çok büyük bir kısmını yasalaştırarak gerçekleştirmenin huzuru ve mutluluğuyla karşınızdayız. Toplumumuzun her kesimine olduğu gibi esnafımızla ilgili de vaadlerimizi yerine getirdik. 30 bin TL ye kadar Faizsiz kredi desteği, gelir vergisi ile ilgili düzenlemeler hayata geçti. Ayrıca Halk Bankası aracılığıyla esnafımıza sağlanan kredi destekleri devam ediyor. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bu süreçte Milli Birlik ve Beraberliğimiz ne kadar önemli ise güçlü bir ekonomi de o kadar önemlidir. Ekonomik hayatımıza katkı sağlayan her kesimin güçlendirilmesi, desteklenmesi ve önünün açılması gerekiyor. Bunun için dün olduğu gibi bugün de, yarın da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.